Bloemen in je fotoboek

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

Bloemetjes gebruiken in je fotoboek

Bloemen maken ons blij. En je vrolijkt er niet alleen je huis of tuin mee op, maar ook je fotoboek! In onze software vind je namelijk de mooiste bloemen in de vorm van cliparts, achtergronden en passe-partouts. Laat je inspireren!

1. Cliparts

Maak gebruik van onze leuke bloemen-cliparts. Ga naar ‘Cliparts’ in de linker menubalk, selecteer het thema ‘Bloemen’ en sleep de plaatjes in je fotoboek. Het leuke van cliparts is dat je er zoveel kanten mee op kan. Zo kun je ze gewoon over je foto’s heen plaatsen, maar je kunt de cliparts ook heel eenvoudig vergroten, verkleinen en roteren.

Ben jij ook gek op houten achtergronden, zoals je ziet in de bovenste spread? Je vindt deze in de categorie ‘Baby’. Net als de blauwe achtergrond trouwens. Zo komen al die leuke bloemen wel heel mooi tot hun recht!

2. Passe-partouts

Met de passe-partouts uit onze fotoboeksoftware maak je heel eenvoudig leuke uitsneden van je foto’s. Ook in de vorm van bloemen! Ga naar ‘Passe-partouts’ in de linker menubalk, selecteer het thema ‘Bloemen’ en sleep de passé-partouts naar de foto die je wilt uitsnijden. Meer passe-partouts kun je downloaden via de rode knop ‘Meer’.

Dat groene vlak op de linkerbladzijde is een clipart uit de categorie ‘Kleuren’. Omdat deze dezelfde kleur heeft als de achtergrond op de rechterbladzijde kun je op deze manier een leuk effect creëren.

3. Achtergronden

Witte pagina’s kunnen heel stijlvol zijn, maar soms is een gekleurde en/of versierde achtergrond gewoon veel leuker. Bovendien zijn er ontzettend veel leuke achtergronden beschikbaar in onze fotoboeksoftware, ook met bloemen! Ga naar ‘Achtergronden’ in de linker menubalk, selecteer het thema ‘Bloemen’ en sleep de achtergrond die jij wilt hebben in je fotoboek. Superleuk om mee te experimenten!

Hoe bovenstaande fotoboekspread is gemaakt? De onderste bloemenlaag is een achtergrond die over de gehele pagina is verdeeld en het roze vlak is een clipart uit de categorie ‘Kleuren’ die vervolgens bovenop de achtergrond is geplaatst. En daar bovenop vinden we dan weer een clipart in de vorm van een roze band, afkomstig uit de categorie ‘Scrap-ontwerp’. De leuke bloemetjes maken deze spread helemaal af.