Vakantie art prints

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

Afgelopen weken hebben we veel geschreven over hoe je jouw vakantieboek zo zonnig, vrolijk en zomers mogelijk krijgt. Een fotoboek is de perfecte manier om je vakantie te bundelen in één mooi en creatief overzicht. Alhoewel een fotoboek geschikt is om er af en toe even bij te pakken, zijn sommige vakantiefoto’s zo mooi dat je er eigenlijk wel dagelijks naar wilt kijken. Om te zorgen dat je deze foto’s op een creatieve en leuke manier kan uitprinten heeft AH Fotoservice een originele mogelijkheid: Art Prints. Lees hieronder hoe je Art Prints het beste ontwerpt en wat de mogelijkheden zijn.

Mogelijkheden

De Art Prints bestel je hier eenvoudig via de site van AH Fotoservice en je hebt de keuze uit vier soorten Art Prints: square, mini, retro en fine Art Prints. Afhankelijk van jouw smaak kies je voor een bepaalde Art Print.

Retro

Oud is weer helemaal nieuw! Daarom biedt AH Fotoservice de mogelijkheid om je nieuwe foto’s in een oud jasje te ontwikkelen,maar dan met nog meer mogelijkheden dan vroeger. Bepaal zelf je achtergrondkleur van de foto’s en plaats een leuke tekst onder de foto.

Square

Square is een unieke manier van printen. Foto’s hebben vaak hetzelfde rechthoekige formaat. Met deze vierkante vorm doorbreek je de tendens en heb je een keer iets anders. Voorzie je vierkante eyecatcher met een leuke tekst of plak ze allemaal naast elkaar op een mooi A4. Door simpelweg een andere vorm te gebruiken creëer je een creatief effect.

Mini

Less is more met de mini Art Prints. Bij de mini Art Prints van AH Fotoservice bestel je direct een paar foto’s op één velletje waardoor je meer beeld hebt voor je geld. Een leuke manier om je leukste vakantiefoto’s op één velletje te drukken. Hang ze met een wasknijpertje op aan een touwtje of plaats ze in een fotoknijper!

Fine Art

De opmaak van de fine Art Prints gaat net even wat verder dan de andere Art Prints. Kies uit verschillende vormen en maten of varieer in de kaders van de foto op het fotopapier.

Ontwerpen van de Art Print

Eenmaal gekozen voor een smaakje, kom je in het vervolgscherm waar je jouw design kiest. Houd hier gelijk rekening met de tekst die je op de foto wilt plaatsen. Als je de tekst op de foto zelf plaats kun je opmaken gebruiken waarbij de foto het hele velletje vult. Vind je het leuker om de tekst naast, onder of boven de foto te plaatsen, dan zorg je ervoor dat je een opmaak kiest waarbij er nog wat ruimte overblijft voor de tekst. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van het vel niet te gebruiken voor een foto maar voor een tekst. Hierdoor wissel je het beeld mooi af met tekst of kun je bijvoorbeeld een verhaaltje schrijven over de vakantiefoto(‘s) die op het vel staan. Je kunt de foto’s ook afwisselen met creatieve cliparts van bijvoorbeeld de stad die je bezocht hebt tijdens je vakantie.

Vakantie Art Prints in je interieur

Art Prints zijn perfect om je huis aan te kleden. Je hebt vast nog wel een plaatsje vrij op een plank, vensterbank of boven de haard waar eigenlijk wel iets leuks kan staan. Met een Art Print vul je dit lege plekje op een creatieve en persoonlijke manier op! Het is handig om voor je Art Prints fotohoudertjes te kopen met een knijpfunctie (zie ook het voorbeeld hierboven).

Veel plezier met het ontwikkelen van jouw vakantie Art Prints!