5x vakantiefotoboektips

Terug naar overzicht
Meer artikelen tonen

Laat je inspireren door deze 5 tips voor een vakantiefotoboek

Heb jij een mooie reis gemaakt of heb je een mooie vakantie in het verschiet? Iedere reis verdient natuurlijk een prachtig fotoboek. Zo kun je iedere keer weer even terug naar die fantastische plekjes vol herinneringen. Bovendien voeg je eenvoudig teksten en sfeerverhogende elementen toe aan je fotoboek. Dat maakt het delen van foto’s met vrienden en familie nog leuker! Laat je inspireren.

1. Avontuurlijk Amerika

Jouw foto in de vorm van het continent waar je bent geweest? Dat kan! Ga linksonder naar passe-partouts in onze fotoboeksoftware en kies voor de categorie Landen. Zoals je ziet in onderstaande spread zorgt deze foto-uitsnede voor een erg leuk effect. Een kijkje bij de cliparts en achtergronden in dezelfde categorie laat zien dat er veel leuke mogelijkheden zijn om je fotoboek over jullie rondreis door Amerika te versieren. Een kort tekstje op elke pagina maakt de herinnering compleet!

2. Zomers Zweden

Maak je graag mooie landschapsfoto’s en panoramafoto’s? Kies dan voor het vierkante CEWE FOTOBOEK XL met fotopapier. Zo kun je die prachtige foto’s verdelen over twee pagina’s zonder dat je last hebt van fotoverlies in het midden. Omdat het boek helemaal plat openvalt, loopt je foto mooi door. De clipart ‘I love Sweden’ uit de categorie Landen zorgt voor een leuk detail.

3. Happy Hawaii

Door linksonder te kiezen voor ‘Indelingen’ kun je de pagina razendsnel anders indelen. Selecteer in dit geval ‘2 foto’s’ en sleep één van de indelingen naar de betreffende pagina. Doe dit totdat je de indeling hebt gevonden die jou bevalt. Soms helpt het overigens om foto’s te wisselen. Een donkere foto is ‘zwaarder’ en doet het doorgaans beter onderaan de pagina, terwijl een lichte foto mooier uitkomt bovenaan de pagina. Dankzij de fleurige achtergrond en vrolijke cliparts (allen uit de categorie Landen) creëer je een superleuke fotoboekspread.

4. Aantrekkelijk Australië

Australië staat bekend om zijn prachtige rode gronden en blauwe luchten. Door te kiezen voor deze oranje Australië-achtergrond uit de categorie Landen valt die prachtige blauwe lucht extra goed op. En dan krijg je ook nog zo’n leuk silhouet van een kangoeroe cadeau. Ben je geen schrijver? Zet alleen de datum of de dag in de hoek van elke pagina.

5. Trendy Thailand

Voeg landkaarten, entreetickets en andere waardevolle aandenkens toe aan je fotoboek door deze te scannen of te fotograferen. Vervolgens kun je ze gewoon als een foto in je fotoboek plaatsen. Een wit kader rond je foto’s met een lichte schaduw en de sfeervolle achtergrond maken de fotoboekspread helemaal compleet.