Beste fotoservice

close

Bierpul

  • Originele designsjablonen om te bedrukken
  • Druk over groot oppervlak
  • Inhoud 500 ml

Een leuk idee voor vrijgezellenavonden en dergelijke! Deze bierpul wordt bedrukt met een eigen foto. Kies uit originele designsjablonen; ook voor speciale gelegenheden.  Ook beschikbaar in een panorama versie met druk rondom.

Nu online maken

Een toost met je lievelingsfoto

Bierpul

Met deze keramieken bierpul ben je de held van de tafel. Originele designsjablonen - ook voor speciale gelegenheden - helpen je bij het creatieve ontwerp van de bierpul met een inhoud van een halve liter. Het bedrukbare vlak van de foto is 9,6 x 8 cm. De bierpul is 13,5 cm hoog met een diameter van 9,5 cm. Door de speciale coating is de pul geschikt voor de vaatwasmachine, wij adviseren echter af te wassen met de hand.

Bierpul panorama

Het bedrukbare vlak van de panorama bierpul is 19 x 8 cm. Je foto wordt als het ware rondom gedrukt, al dan niet met tal van originele designs en doet je bierpul nog meer stralen. In deze panorama bierpul smaakt je bier bijzonder goed. Niet alleen ideaal voor party's en verenigingen! De pul van echt keramiek heeft een inhoud van een halve liter en is door een speciaal procedé zelfs geschikt voor de vaatwasmachine. Wij adviseren echter af te wassen met de hand.

Bestellen en levering

Levertijd

Klik hier voor meer informatie over onze levertijden en verzendkosten.
Na je bestelling wordt je per e-mail op de hoogte gehouden van de status je bestelling.