Beste fotoservice

close

Agenda

  • Handige agenda of schoolagenda
  • Agendapagina's beschermd door transparante folie
  • Cover (voor- en achterkant) kan worden gepersonaliseerd

Een prachtige agenda met persoonlijke herinneringen en blikvangers. Het praktische A5-formaat biedt per dubbele pagina een weekoverzicht met veel ruimte voor persoonlijke afspraken.

Vanaf 21,95*

Nu online maken

Maak je planning leuk

Agenda A5

De A5 agenda zorgt voor plezier in je dagelijks leven. Het praktische A5- formaat biedt per dubbele pagina een weekoverzicht met veel ruimte voor persoonlijke afspraken. De 128 pagina's worden gedrukt op 100 g/m² papier, worden beschermd met een transparante prik-en plakfolie en worden bij elkaar gehouden met een spiraalbinding. Je kan een zwarte, blauwe, rode en groene versie kiezen. De startmaand kan trouwens vrij worden gekozen. Ontwerp de cover zowel aan de voor- als aan de achterkant met onze designs om je persoonlijke agenda op te maken.

Schoolagenda A5

Ontwerp je persoonlijke schoolagenda met een grote funfactor. Je krijgt 128 agendapagina's met 28 zelf op te maken fotopagina's die gedrukt worden op 100 g/m². De pagina's worden beschermd met een transparante prik- en plakfolie en bij elkaar gehouden met een zilverkleurige spiraalbinding. De schoolvakanties zijn ingevuld voor je, jij kan creatief met de rest aan de slag met deze A5 schoolagenda.

Bestellen en levering

Levertijd

Klik hier voor meer informatie over onze levertijden en verzendkosten.
Na je bestelling wordt je per e-mail op de hoogte gehouden van de status je bestelling.