Wij kiezen voor CEWE FOTOBOEK

Jouw herinneringen verdienen het allerbeste

Wie wil er nu geen mooie fotoboeken in de kast hebben staan, zodat je die fijne momenten steeds weer opnieuw kunt beleven? Nóg mooier is het als je weet dat jouw fotoboek met veel zorg en aandacht is gemaakt voor jou en voor de wereld om ons heen, dat jouw tevredenheid altijd voorop staat en dat je altijd kunt rekenen op de service die je verwacht. Daarom kiezen wij voor de kwaliteit van CEWE FOTOBOEK.

teaser1

Hulp nodig?

Bel ons, 7 dagen per week

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van je fotoboek? Of heb je een vraag? De ervaren klantenservicemedewerkers van CEWE staan 7 dagen per week voor je klaar.
Bel 0341 225 472 of mail naar info@cewecolor.nl.

Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur

Hier vind je meer over de klantenservice
teaser1

Kwaliteitsgarantie

Jouw mening staat voorop

Wij zijn pas blij als jij voor de volle 100% tevreden bent met je fotoboek. Daarom biedt CEWE FOTOBOEK een 100% tevredenheidgarantie. Dat betekent dat je in het geval van een productiefout altijd een nieuw exemplaar zal ontvangen. Ben je om een andere reden niet tevreden? Laat ons weten waarom en je krijgt het betaalde bedrag retour. Want jouw herinneringen verdienen het allerbeste!

teaser1

Direct gemak

Online een fotoboek maken

Geen software downloaden, direct beginnen met het maken van je CEWE FOTOBOEK?
Je kan nu heel gemakkelijk een fotoboek maken, kies uit 5 verschillende soorten boeken van compact tot XL, van staand tot liggend zowel in een Hardcover als een Softcover! Kies uit 5 verschillende thema's met heel veel pagina indelingen. Een fotoboek maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Probeer het uit, en maak je CEWE FOTOBOEK online
teaser1

Voor iedereen

Een betere toekomst

Wij gunnen iedereen op deze wereld mooie herinneringen om aan terug te kunnen denken. CEWE FOTOBOEK steunt organisaties die zich inzetten voor mensen en kinderen die het minder goed hebben getroffen. Bovendien draagt CEWE FOTOBOEK het FSC keurmerk; er wordt alleen papier gebruikt dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn.