Geheel verbeterde...

AH fotoservice software

De mooiste CEWE FOTOBOEKEN maak je natuurlijk in de gratis software van AH fotoservice.
De AH fotoservice zorgt er samen met CEWE voor dat de software aan de nieuwste technieken voldoet om zo de beste CEWE FOTOBOEKEN en andere leuke fotoproducten te maken. De software zit dan ook bomvol met handige en leuke hulpmiddelen. Bekijk wat er zoal kan en download daarna de software om het zelf te ervaren!

teaser1

Nieuw:

Exclusief Premium Mat Fotopapier

Dit exclusieve Premium Mat Fotopapier is de topper onder de papiersoorten, het mooiste van het mooiste. Dit papier is de favoriet onder hobbyfotografen en wordt aanbevolen door de professionals. Uitzonderlijke kleuren en hoge contrasten creëren een indrukwekkende diepte in de foto, het maakt je foto’s levendig en indrukwekkend mooi.

Lees meer over deze papiersoort
teaser1

Nieuw:

Goud, zilver- of lakopdruk op de cover van je hardcover omslag

De fotoboeken (Large staand, Large liggend, XL formaat) met een hardcover omslag kan je nu extra speciaal maken met een goud-, zilver- of lakwerking. Deze bijzondere optie is zichtbaar en voelbaar op de cover en geeft jouw fotoboek een extra dimensie.

Lees meer over deze opdrukken
teaser1

Nog meer nieuwigheden:

Vernieuwde fotoboekassistent

Dit zijn enkele andere nieuwigheden: – Vernieuwde Fotoboek Assistent – CEWE FOTOBOEK formaat Compact met een softcover is nu ook verkrijgbaar met hoogglans papier – Wandkalender A4/A3 ook verkrijgbaar op Premium-Mat papier – Retro-Prints incl. bewaarbox (16, 24, 32 Stuks) We somden ze verder allemaal voor je op in onze inspiratiepagina's.

Lees meer over de nieuwigheden van de software
teaser-fotobook-Download

Onze software helpt je op weg

  • Zeer gebruiksvriendelijke software
  • Direct beginnen, zonder al je foto’s te uploaden
  • De slimme Fotovuller maakt de eerste indeling
  • Tussentijds je indeling opslaan en bewaren
  • Makkelijk je formaat, kaft en papierkeuze veranderen