Beste fotoservice

close

Fotoboek in enkele minuten

 

Snel en gemakkelijk een fotoboek maken? Het kan met de CEWE Fotoboek Pure App. Kies een stijl, je 22 mooiste foto’s en bestellen maar.

 

Klaar in enkele minuten

 

Een CEWE Fotoboek Pure maak je echt in enkele minuten. Kies de stijl, 22 foto’s, voeg teksten toe en bestellen maar. Je ontvangt je fotoboek inclusief stoere kartonnen sleeve ter bescherming.

 

 

7 verschillende stijlen

 

Je bepaalt zelf de stijl van jouw CEWE Fotoboek Pure en hoe jouw foto’s in het boek geplaatst worden, bijvoorbeeld vierkant, pagina vullend of met een trendy witte lijn.

 

 

Vast formaat, kaft en aantal pagina’s

 

Het CEWE Fotoboek Pure heeft een handig, vierkant formaat van 15x15cm, een hardcover kaft en 22 pagina’s. Een kartonnen sleeve ter bescherming ontvang je bij je bestelling.

 

 

EISA Award

Het CEWE Fotoboek Pure is door EISA verkozen tot ‘product van het jaar 2018/2019’ in de categorie ‘Fotografie’. Met de kwaliteit zit het dus wel goed!

 

 

Meer over deze prijs

Download de App en ga aan de slag met je CEWE Fotoboek Pure

         

 

Herinneringen bewaren en delen

Het CEWE FOTOBOEK Pure bestaat uit 22 pagina’s, met op elke zwarte of witte pagina een foto en een persoonlijke tekst. De gave sleeve om je fotoboek is inbegrepen en maakt het helemaal af.