Beste fotoservice

close

Fotoboek Pure maken

 

Een fotoboek maken in enkele minuten? Het kan met de CEWE Fotoboek Pure App. Kies een stijl, je mooiste foto’s en bestellen maar.

 

 

Klaar in enkele minuten

 

Een CEWE Fotoboek Pure maak je echt in enkele minuten. Kies de stijl, 22 foto’s, voeg teksten toe en bestellen maar. Je ontvangt je fotoboek inclusief stoere kartonnen sleeve ter bescherming.

 

 

7 verschillende stijlen

 

Je bepaalt zelf de stijl van jouw CEWE Fotoboek Pure en hoe jouw foto’s in het boek geplaatst worden, bijvoorbeeld vierkant, pagina vullend of met een trendy witte lijn.

 

 

Vast formaat, kaft en aantal pagina’s

 

Het CEWE Fotoboek Pure heeft een handig, vierkant formaat van 15x15cm, een hardcover kaft en 22 pagina’s. Een kartonnen sleeve ter bescherming ontvang je bij je bestelling.

 

 

EISA Award

Het CEWE Fotoboek Pure is door EISA verkozen tot ‘product van het jaar 2018/2019’ in de categorie ‘Fotografie’. Met de kwaliteit zit het dus wel goed!

 

 

         

 

Klaar in slechts 4 stappen

         

 

Installeer de app

Download en open de CEWE Pure app op je smartphone. Start met je boek door een stijl en foto's uit te kiezen voor je CEWE Pure fotoboek met zwarte of witte pagina's.

Selecteer 22 foto‘s

Je selecteert je leukste 22 foto’s die je op je smartphone, op je Facebook of Instagram hebt staan. Je foto's worden op opnamedatum in het boek geplaatst.

Zet de puntjes op de i

Bekijk het voorbeeld van je boek. Je kunt de foto’s onderling verschuiven, de tekst op de omslag aanpassen en teksten toevoegen op elke pagina.

Bestellen

Controleer nog een laatste maal of je fotoboek zo is zoals jij hem graag wilt. Druk op bestellen en je fotoboek ligt binnen enkele dagen op je deurmat!
         

 

Download de App en ga aan de slag met je CEWE Fotoboek Pure

         

 

Herinneringen bewaren en delen

Het CEWE FOTOBOEK Pure bestaat uit 22 pagina’s, met op elke zwarte of witte pagina een foto en een persoonlijke tekst. De gave sleeve om je fotoboek is inbegrepen en maakt het helemaal af.