Beste fotoservice

close

CEWE FOTOBOEK CEWE FOTOBOEK

Webworkshops

Haal het beste uit je CEWE FOTOBOEK

Onze ervaren trainers helpen je graag tijdens de GRATIS en interactieve Webworkshops. Dankzij hun waardevolle tips en trucs leer je in één uur alles wat je nodig hebt voor het maken van jouw unieke CEWE FOTOBOEK.

Hoe werkt het?

De CEWE FOTOBOEK Webworkshops zijn helemaal gratis. Het enige wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding. Wanneer je bent ingeschreven ontvang je van ons een mail met een link waarmee je kunt inloggen op de vastgestelde tijd en datum.

Eenmaal ingelogd zie en hoor je onze trainer via zijn webcam, Daarnaast kijk je mee op het scherm en zie je precies wat hij doet. Bovendien kun je via de online chat live vragen stellen die onmiddellijk worden beantwoord. Dit allemaal vanuit je eigen luie stoel! Makkelijker kan haast niet. Elke workshop duurt ongeveer een uur..

Welke Webworkshop past bij jou?

Van nieuwe klant tot ervaren gebruiker van de CEWE software: wij bieden online workshops op maat. Iedereen kan bij ons terecht, op welk niveau je ook zit.
Maak een keuze uit onderstaande workshops.
bestelsoftware bestelsoftware

Webworkshop over de CEWE Software

 

Workshop 1 - “Hoe maak ik een fotoboek?”

Heb je nog nooit een fotoboek gemaakt, maar wil je dit graag leren? Schrijf je dan in voor workshop 1. Je leert hier hoe je de software kunt downloaden en installeren, maar ook hoe je een professionele lay-out kunt maken, hoe je zelf een achtergrond kunt creëren en hoe je teksten kunt toevoegen.

 

 

Workshop 2 - “Hoe maak ik een fotoboek nog mooier?”

Heb je al één of meerdere fotoboeken bij ons gemaakt, maar ben je benieuwd wat je nog meer met onze software kunt halen? Dan is deze workshop iets voor jou. Leer hoe je jouw ideeën kunt realiseren zodat je met nog meer enthousiasme je eigen fotoboeken kunt maken.

 

 

Workshop 3 - “Het creatieve fotoboek”

Heb je al meerdere fotoboeken gemaakt, maar wil je graag meer creatieve mogelijkheden zien om je boeken nóg mooier te maken? Schrijf je in voor workshop 3 en doe inspiratie op! Samen met onze trainer laat je jouw creativiteit de vrije loop. Een toveruurtje. .

 

Webworkshop Fotografie

Al meer dan 60 jaar produceert CEWE de mooiste fotoproducten. Van het analoge filmrolletje van vroeger naar de digitale fotoboeken van nu. Er is veel veranderd in al die tijd, maar één ding is hetzelfde gebleven; de basis ligt in de fotografie. Daarom organiseren we een speciale webworkshop met als thema 'Fotografie'.

In deze webworkshop ligt de nadruk op de fotocompositie. Waar moet je op letten om te zorgen dat je foto’s beter worden dan zomaar een “kiekje”.

workshop fotografie workshop fotografie
powerpoint workshop powerpoint workshop

Webworkshop Powerpoint

Speciale webworkshop “Powerpoint voor je CEWE FOTOBOEK”. In deze webworkshop gaan we in de op de mogelijkheden die Powerpoint  heeft om je CEWE FOTOBOEK mooier te maken
In de reguliere webworkshops komt  Powerpoint  wel eens aan bod maar dit keer gaan we dieper in op de mogelijkheden en hoe die toe te passen zijn in het CEWE FOTOBOEK.

Powerpoint is een onderdeel van het Microsoft Office pakket. Dit bestaat oa uit Excel, Word, Outlook en Powerpoint. Het programma is in basis bedoeld voor het maken van presentaties maar er kan zo veel meer mee ...

Heb je een Apple Imac/Macbook waarop je Microsoft Office hebt geïnstalleerd dan kun je zonder problemen mee doen.