Pur Natur

Een heerlijk lekkere yoghurt gemaakt met 100% biologische ingrediënten. Pur Natur maakt yoghurt van verse biologische melk afkomstig van grazende koeien en daardoor smaakt hij van nature heerlijk mild en zacht. Een zorgvuldig begeleid proces, geperfectioneerd in 30 jaar zorgt voor yoghurts die perfect smeuïg zijn.

Start je dag sterk met Campina yoghurt en kwark

Campina yoghurt en kwark zit boordevol goede voedingsstoffen voor een sterke start van de dag. Het is een natuurlijke bron van proteïne en calcium, B2 en B12 voor sterke botten en tanden, en ook voor de groei en het herstel van je spieren. Het is makkelijk en snel te bereiden én heerlijk zacht en mild van smaak.
Proef meer van Campina

Zuivel voor elk moment

Voel je fit

Blijf bewegen

Als je meer thuis zit dan normaal, is het belangrijk om te blijven bewegen. Meer bewegen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Wij helpen je de juiste richting op.

Lees meer over blijven bewegen

Ga voor gezond

Met goede voeding voel je je al snel fit. En gezond eten, dat willen we allemaal! Lekker gevarieerd en niet te ingewikkeld, want het we hebben het al druk genoeg.

Bekijk alle gezonde recepten

Verwen jezelf

Het is belangrijk om ook je geestelijke gezondheid in de gaten te blijven houden in deze onrustige tijd. Ontspan bijvoorbeeld met een relaxing verwenmoment thuis.

Alle producten voor jouw verwenmoment

Hou je hersens fit

Fit ben je niet alleen met sterke spieren, maar fit ben je ook tussen je oren. Train daarom je hersens met leuke spelletjes. Zo hou je je geheugen sterk en je denkvermogen fit.
Bekijk meer puzzelboekjes

Kies je hersenkraker

Opgeruimd staat netjes

Hou je gezondheid op peil met een hygiënisch schoon huis. En mooi meegenomen, tijdens het schoonmaken kom je meteen aan wat extra beweging toe!

Bekijk meer voor de grote schoonmaak
Opgeruimd staat netjes

Ook interessant:

Avondje film?

Knus op de bank, goeie film erbij. Pak uit met je favoriete snacks en laat die filmavond maar beginnen!

Alles voor jouw filmavond

Tijd voor BBQ

Want met dit heerlijke weer zijn we wel toe aan een feestje in de tuin of op het balkon.

Alles voor de BBQ

Een borrelplank voor elk moment

Hoe stel je de beste borrelplank samen? Wij geven je tips die zeker in de smaak vallen.

Alles voor de borrel