Ben & Jerry's Netflix & Chill'd

Je favoriete film avondje wordt compleet met jouw favorierte Ben & Jerry's of Magnum variant! Of je nu van zoet of zout houdt, van film of docu's; we hebben voor iedereen een verrassende smaakvariatie!

Probeer ze zelf:

Films kijk je met M&M’S

Maak je filmavond compleet met M&M’S Pinda of een van de andere smaken. Heerlijke melkchocolade in een krokant gekleurd suikerlaagje, verkrijgbaar in verschillende varianten. Ideaal om te delen!

Wat is jouw favoriet?

Mini. Crispy. Tasty.

Knus op de bank, goede film erbij. Nu alleen nog een lekkere snack. Deze knapperige bites met heerlijke Oreo en Milka vulling zijn ideaal voor al jouw filmavonden. Licht, krokant én slechts 1 gram!

Proef het zelf

Zin in een stokbroodje?

Smeer jij graag een lekker stokbroodje tijdens de film, en hou je ook wel eens van iets nieuws? Probeer nu deze salades van Johma. Exotische smaken, gewoon 'oet Twente'!

Onze favorieten

Avondje me-time!

Laat die movie night maar beginnen. Want na een lange dag is er niets fijner dan neerploffen op de bank en genieten van een goeie film met een bakje chips of nootjes. Krakend lekker!

Kies maar uit!

Wij smelten ervoor...

Heerlijk ijs om te delen, of om er juist in je eentje van te genieten, met ijs zit je altijd goed. Kies je favoriete smaak of probeer ze allemaal!

Bekijk meer ijs
Wij smelten ervoor...

Heerlijke krokante snacks

Geen filmavond is compleet zonder kroketten of bitterballen. De snacks van Kwekkeboom zijn lekker krokant en je kunt ze gewoon in de oven of airfryer doen. Super makkelijk!

Thuis een bioscoopgevoel

(Pl)op een mooie film met Grolsch!
Loading interface...