Borrelen 2.0

Eindig je werkdag of begin het weekend met een aangeklede borrel, in goed gezelschap. Met ons uitgebreide assortiment borrelproducten regel je dat in een handomdraai.

De lekkerste toast (en de unieke Scrocchi®), dippers voor bij de kaas, olijven, tapenades, zongedroogde tomaten, gevulde pepers en gegrilde groenten.

Te veel om op te noemen; succes gegarandeerd!

Proef de smaak van Spanje

Onmisbaar op de borrelplank of zoals de Spanjaarden deze allioli omschrijven: "Salsabrosisimas" (de ultieme smaaksensatie).Volgens authentiek recept vervaardigd met verse paarse knoflook uit Las Pedroneras: dé plaats in La Mancha waar knoflook tot het witte goud is verheven.

Lekker voor bij de borrel door Ties

Niets is lekkerder dan een blokje kaas, stukje brood of Italiaans dipstokje met een heerlijke dip. Kies eens voor een heerlijke chutney of mosterd dille dip, een grove mosterd of een borrelstroop om je borrelplank compleet te maken.

Lekker voor bij de borrel door Ties

Italiaanse liefde

Geef je borrelplank een Italiaanse touch met de heerlijkste pesto’s, gemaakt met liefde en respect voor de traditionele Italiaanse recepturen. De bekendste is Pesto Genovese maar probeer ook eens de frisse Pesto Limone of de biologische en vegan pesto Genovese.

‘Toasten’ op zijn Italiaans

Dat doen we met de Italiaanse Scrocchi® en Italiaanse Picos van Fratelli Laurieri. Lekker om te beleggen of te dippen. Wist u dat Scrocchi® het meest populaire crackertje in Italië is? Het betekent zoiets als ‘kraken’ en refereert aan de knapperigheid van het toastje.

‘Toasten’ op zijn Italiaans

Jean Bâton Mayonaise ook heerlijk bij de borrel

Maak je borrel compleet met de sauzen van Jean Bâton. De bekendste is de Black Truffle Mayonaise, maar gebruik ook eens de Absolutely Vegan Mayo als basis voor je eigen vegan dip door de deze te mengen met je favoriete kruiden.

Griekse touch bij de borrel

De heerlijke Griekse producten van Royal zijn divers en vol van smaak; de perfecte aanvulling voor iedere borrel. Van zongedroogde tomaatjes en geroosterde paprika tot jalapeño’s, groene pepers en olijven.

Griekse touch bij de borrel

Geheimen uit de zee

Iedereen zou eigenlijk ansjovis in huis moeten hebben; een heerlijk zilte smaak op de borrelplank. De ansjovisfilets zijn door het productieproces en de fijne olijfolie niet te zout. De ansjovispasta is heerlijk met brood, op een toastje of om heerlijk groente in te dippen.