100% veggie, beestachtig lekker

Met de Garden Gourmet Incredible burger maak je in een handomdraai een echte hamburger. Ze bakken, grillen en smaken net als vlees maar zijn volledig plantaardig. Maak je BBQ compleet met de Garden Gourmet Incredible Burger en nu ook de Incredible Bratwurst en Chorizoworst.

Proef het nieuwe BBQ-vleesch

Ben jij al klaar voor het barbecueseizoen? De Vegetarische Slager helpt je graag aan een heerlijck stuckje vleesch! Neem de mc² Burger bijvoorbeeld: ontwikkeld in de wetenschap dat een leckere vegetarische barbecue geen hogere wiskunde hoeft te zijn. Met de Bratwurst, Little Willies en mc² Burger van De Vegetarische Slager verover je het hart van elke vleesliefhebber in een handomdraai.

Iglo Green Cuisine: Jouw BBQ Powered by Plants

Maak je BBQ compleet met de nieuwe vegetarische producten van Iglo. Geniet van de Green Cuisine Vegetarische Burger, rijk aan plantaardige (erwten)eiwitten, gemaakt zonder soja. Zin in iets anders? Probeer dan eens de Iglo Green Cuisine Falafel of Vegetarische Balletjes, verrassend leuk op een spies!

Maak je groentespies in 3 stappen

  • Kies je favoriete groente en snij deze in gelijke groffe stukken.
  • Gebruik BBQ-pennen of vochtige satéprikkers om je stukken groenten op te rijgen. Zo zijn ze makkelijk te draaien en garen je groenten gelijkmatig.
  • Maak het niet saai, geef je groente smaak! Hak knoflook of verse kruiden als rozemarijn in wat olijfolie en smeer hier je spiesjes mee in. Zo krijgen je groenten een mooie kleur, lekkere smaak en je BBQ gaat er lekker van ruiken.

Grillen maar!

Snelle gegrilde Chiquita Banana

Snij 2 ongepelde bananen in de lengte doormidden. Bestrooi ze daarna met 1 theelepel kaneel en 1 eetlepel ahorn siroop en rooster ze 10-15 min op een BBQ van 200 graden. Als het kan met de deksel erop. Bak ondertussen 40 gram walnoten in stukjes kort in een pannetje zonder olie. Leg daarna 2 gegrilde helften op een bord en versier met 2 eetlepels Griekse yoghurt. Bestrooi met wat geroosterde walnoten en nog een eetlepel ahorn siroop. Eet smakelijk!
Bekijk het volledige recept

Maak dit toetje

Lekkere aardappelen op de BBQ

Aardappelen zijn niet weg te denken als gezond bijgerecht bij de BBQ. Krieltjes bijvoorbeeld, rijg ze op stokjes en bestrijk ze met olie om ze daarna te grillen. Of ga voor smaakvolle pof aardappelen. Gaar ze in aluminiumfolie en vul ze daarna met verse ingrediënten als ui, peterselie, knoflook of munt en roomkaas. En wat dacht je van de verrassend veelzijdige zoete aardappel? Niet schillen, maar alleen even wassen en in plakjes laten garen op de BBQ.
Bekijk alle aardappelen

Kies jouw favoriet

Loading interface...