Deze krachtige wijnen zijn verdacht lekker

19 crimes verwijst naar de 19 misdaden waarvoor je in de achttiende eeuw in Engeland een zware straf kreeg, namelijk deportatie naar Australië. Het stelen van een appel of een vuurtje stoken was al genoeg om op de boot gezet te worden. Slechts weinig mensen overleefden de tocht, maar de criminelen die Australië bereikten, werden de kolonisten. Deze wijn is een eerbetoon aan hen.

Maak de lekkerste cocktails thuis

Geniet van Gin Fizz wijncocktails met een scheutje gin en spannende smaken. Vul een groot glas met ijsblokjes en schenk de Gin Fizz erover. Garneer met een schijf sinaasappel of citroen, sluit je ogen en laat de lichte bubbels je meevoeren naar dat echte zomergevoel.

Maak je eigen water met een smaakje

Hou je hoofd koel en drink voldoende als je in de zon staat te grillen.

Vul een glazen kan met water en voeg wat komkommer of fruit toe. Met een kaasschaaf maak je mooie plakken van een komkommer die het water wat smaak geven. Denk ook eens aan gember, verse munt of plakje citroen.

Tip! Doe in een ijsklontjeshouder wat klein fruit als blauwe bessen, frambozen en aardbeien. Vul je houder daarna met water en laat bevriezen. Gebruik je gevulde ijsklontjes om je waterkan tijdens het barbecueën koel te houden. Handig en ook nog eens mooi om te zien!

Loading interface...