Zelf aan de slag!

Van een zeemeermin tot een mooie bos bloemen, of misschien wel een krokodil, je kan het allemaal knutselen met eierdozen. En het mooie is, het is nog duurzaam ook. Hier vind je voorbeelden om zelf aan de slag te gaan. Veel plezier!

Creatie 1: Maak je eigen zeemeermin met eierdozen

Knip de eierdopjes uit de eierdoos en de staart uit de deksel, en kleur deze in je favoriete kleuren. Knip uit gekleurd papier het lichaam, haar en accessoires van de zeemeermin. Maak gaatjes in de bovenkant van de eierdopjes en rijg het touw er door, bepaal met knoopjes hoe hoog de eierdopjes moeten. Plak het lichaam bovenop de eierdopjes en de zeemeermin is klaar! Zo kan iedereen knutselen met eierdozen.

Creatie 2: Knutsel een mooie bos bloemen met eierdozen

Liever een bosje bloemen die langer mee gaat? Pak verf en een lege eierdoos, en knip de eierdopjes in bloemenvormen. Je kan gaan voor dunne bladeren of grote, en je kunt ook de 'punten' uit de eierdoos gebruiken. Verf de bloemen en plak ze aan elkaar wanneer ze droog zijn! Die gaan nog wel even mee.

Je mag eindelijk je eigen krokodil in huis

Veel knutsel plezier!

Inspiratie voor alle zomerse momenten

Het moment dat je gezellig met het gezin samen iets wilt doen. Of dat je even een momentje voor jezelf nodig hebt. De zomer voor de deur staat en snel alles in huis wilt voor een heerlijke BBQ en een fitte zomer body. Je de kids graag eens met iets anders vermaakt dan de iPad. Het tijd is voor een borrel of een filmavond. Op elk moment helpen wij je aan inspiratie voor je boodschappen.

Bekijk alles voor de zomer