Allerhande Kids kan niet geladen worden omdat je een programma gebruikt om advertenties mee te blokkeren.
Deze site kun je alleen goed bekijken als je Allerhande Kids toevoegt als uitzondering of door het programma uit te schakelen.
naar ah.nl/allerhande
Patat in een puntzak met speciale sausjes
Print dit recept

Patat in een puntzak met speciale sausjes

  • In 4 stappen maak je de lekkerste Pa­tat in een punt­zak met spe­ci­a­le saus­jes
  • Aantal personen: 4
  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Puntzakmaker
Patat in een puntzak met speciale sausjes

Je hebt nodig:

  • 2 au­gur­ken
  • 15 gram ver­se bies­look
  • 4 eet­le­pels crè­me fraî­che
  • 2 te­nen knof­look
  • 4 eet­le­pels hal­va­nai­se
  • 1 zak oven­friet
  • 1 klei­ne ui
  • 8 eet­le­pels ket­chup

Stap 1

Laat de oven warm worden en kijk op de zak hoe je de patat in de oven klaarmaakt. Terwijl de patat in de oven ligt, kun jij een van de sausjes gaan maken!

Stap 2

Snij 1 kleine ui in zo klein mogelijke stukjes. Snijd 2 augurken ook in heel kleine stukjes. Doe samen in een kom en mix ze met 8 eetlepels ketchup.

Stap 3

Doe 4 eetlepels crème fraîche en 4 eetlepels halvanaise in een kom en roer ze door elkaar.

Puntzakmaker

Stap 4

Knip 15 gram verse bieslook boven de kom in kleine stukjes. Pel de schil van 2 tenen knoflook en pers de knoflook in een knoflookpers. Doe dat ook in de kom. Roer alles door elkaar.

Patat in een puntzak met speciale sausjes
Print dit recept

Klaar! Serveren maar!