Allerhande Kids kan niet geladen worden omdat je een programma gebruikt om advertenties mee te blokkeren.
Deze site kun je alleen goed bekijken als je Allerhande Kids toevoegt als uitzondering of door het programma uit te schakelen.
naar ah.nl/allerhande
Regenbooggroenten
Print dit recept

Regenbooggroenten

  • In 6 stappen maak je de lekkerste Re­gen­boog­groen­ten
  • Aantal personen: 4
  • Bereidingstijd: 20 minuten + 40 minuten wachten
Regenbooggroenten

Je hebt nodig:

  • 1 au­ber­gi­ne
  • 1 cour­get­te
  • 2 pa­pri­ka's (rood of geel)
  • 2 te­nen knof­look
  • 1 thee­le­pel grof zee­zout
  • ge­ma­len chi­li­pe­per
  • 4 eet­le­pels olijf­olie

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 2

Snij de aubergine in kleine blokjes. Doe hetzelfde met de courgette.

Stap 3

Snij de paprika's doormidden. Trek de steel eraf, en snij het wit met de zaadjes eruit. Daarna snij je de paprika's in stukken.

Stap 4

Doe alles in de ovenschaal. Pel het schilletje van de knoflook en snij de knoflook in superdunne plakjes.

Stap 5

Doe de knoflook ook in de ovenschaal en doe er het zeezout bij en een heel klein beetje chilipeper.

Stap 6

Giet er 4 eetlepels olijfolie bij en hussel alles met een grote lepel door elkaar. Zet de ovenschaal 40 minuten in de oven. En keer de groenten af en toe om.

Regenbooggroenten
Print dit recept

Klaar! Serveren maar!