Allerhande Kids kan niet geladen worden omdat je een programma gebruikt om advertenties mee te blokkeren.
Deze site kun je alleen goed bekijken als je Allerhande Kids toevoegt als uitzondering of door het programma uit te schakelen.
naar ah.nl/allerhande
Chiliwrap
Print dit recept

Chiliwrap

  • In 8 stappen maak je de lekkerste Chi­li­wrap
  • Aantal personen: 4
  • Bereidingstijd: 30 minuten
Chiliwrap

Je hebt nodig:

  • 1 ui
  • 1 zak pa­prika­mix
  • 2 eet­le­pels olijf­olie
  • 3 thee­le­pels pa­pri­ka­poe­der
  • 1 thee­le­pel ge­ma­len ko­mijn
  • 1 blik­je mais
  • 1 blik wit­te bo­nen in to­ma­ten­saus
  • pe­per en zout
  • 1 pak tor­til­la's
  • mag­ne­tron­fo­lie

Stap 1

Pel de ui en snij hem zo klein mogelijk.

Stap 2

Snij de paprika's doormidden. Trek de steel eraf en schraap voorzichtig met een mesje het wit met de zaadjes eruit. Daarna snij je de paprika in blokjes.

Stap 3

Doe 2 eetlepels olijfolie in een hapjespan en zet de pan op het vuur. Doe de ui, 3 theelepels paprikapoeder en 1 theelepel komijn erin en bak 3 minuten.

Stap 4

Doe de paprika erbij en bak 5 minuten mee.

Stap 5

Giet het vocht uit het blikje mais.

Stap 6

Doe de mais en witte bonen met tomatensaus ook in de pan. Wacht net zo lang tot het kookt. Laat de chili (zo heet het nu) op laag vuur 10 minuten zachtjes pruttelen. Strooi er een beetje peper en zout overheen.

Stap 7

Verwarm de tortilla's. Op de verpakking staat hoe je dat precies doet.

Stap 8

Leg een tortilla op je bord en schep er wat chili op. Rol de tortilla op tot een wrap. Je kunt tortillachips, gebakken rundergehaktballetjes, geraspte Cheddar kaas of salsasaus op tafel zetten om bij de wraps te eten.

Chiliwrap
Print dit recept

Klaar! Serveren maar!