Weekmenu's van Allerhande
Houd je van eten en plan je graag vooruit? Dan is een weekmenu de uitkomst. Wij maken het je makkelijk door alvast weekmenu's voor je samen te stellen. Voor deze week, volgende week en ook voor een specifieke voorkeur, zoals vegetarisch of op budget. Eet smakelijk!
Weekmenu topper
- Kneus de tenen knoflook. Maak de rode peper schoon en snijd fijn. Verhit ¾ van de olie in een grote koekenpan en bak de knoflook 5 min. op laag vuur tot goudbruin. Bestrooi met het zout en plet tegen de zijkant van de pan met een houten lepel. Snijd de peterselie fijn. Voeg de rode peper en de helft van de peterselie toe en bak nog 1 min.
- Kook ondertussen in gezouten water de spaghetti beetgaar (al dente). Dat is 1 min. korter dan aangegeven op de verpakking.
- Giet de spaghetti af en bewaar een kopje kookwater. Voeg de spaghetti toe aan de knoflook en peper. Schep de pasta voorzichtig om en voeg beetje voor beetje het pastawater toe, tot er een glanzend laagje op de pasta te zien is.
- Verdeel de spaghetti over de borden. Rasp de kaas erover, besprenkel met de rest van de olie en bestrooi met de rest van de peterselie.
Menu voor momenten
Voor het weekend