
Italiaanse ovenschotels
De beste recepten voor Italiaanse ovenschotels vind je hier. Heerlijke lasagne of gegratineerde pasta. De topselectie recepten voor Italiaanse ovenschotels op een rij.

Ovenschotel met tonijn
Ingrediënten
4 personen
300 g
fusilli
250 g
cherrytomaten
570 ml
romige tomatensoep
450 g
diepvries tuinerwten
320 g
tonijnstukken in olijfolie
100 g
geraspte belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (25 x 30 cm)
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta 5 min. Giet af en spoel koud onder stromend water. Doe in de ovenschaal.
- Halveer de cherrytomaten. Voeg de tomatensoep, erwten en tomaten toe en schep om. Laat de tonijn uitlekken. Doe de tonijn erbij en schep voorzichtig om.
- Verdeel de kaas erover en bak ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin.