Asperges grillen
Asperges kun je ook grillen in plaats van koken, in een grillpan óf op de barbecue. Lekker in een salade van gegrilde groenten of door de pasta. Kies uit recepten met witte of groene asperges!

Groene asperges met gepofte cherrytomaatjes & frisse yoghurt
Ingrediënten
2 personen
350 g
verse groene asperges
½ el
milde olijfolie
250 g
cherrytomaten aan de tak
25 g
biologische waterkers
150 g
yoghurt Griekse stijl
Dit heb je nodig
grillpan
- Verhit de grillpan zonder olie of boter. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges, meng de asperges met de olie en gril ze ca. 5 min. Keer regelmatig. Leg de asperges op een schaal.
- Gril de cherrytomaten 4 min. Verwijder de harde stelen van de waterkers.
- Verdeel de tomaten en waterkers over de asperges en serveer met de yoghurt.