Albert Heijn presenteert het Allerhande Kerstfestival.
Laat je inspireren om straks te kunnen schitteren met jouw kerstdiner. Ook dit jaar komt op dit foodfestival in het Spoorwegmuseum in Utrecht het hele kerstmenu aan bod: van voor- tot nagerecht en van ontbijt tot borrel. Kom samen met Allerhande in de kerststemming! Koop hier je kaartje(s) voor 8, 9 of 10 december 2017.

Proeven en doen
Op de verschillende pleinen kun je het lekkerste van Allerhande zien, proeven en vooral doen. Leer van de meesters, zoals tijdens de demo van Alain Caron of Luc Kusters. Of kom kijken naar Bart ‘Mr. Fishtales’ van Olphen, Michael Wolf of Ilja Gort. Ondertussen vermaken de kinderen zich op de schaatsbaan of knutselen zelf kerstversiering. Voor liefhebbers van zoet is er een workshop met Menno de Koning. 

Een onbezorgd kerstfeest
Op dit unieke foodfestival staan de culinaire specialisten van Allerhande voor je klaar met panklare oplossingen voor al je menuvragen en kerstdilemma’s. Voor alle dagen ná het festival vind je hier de lekkerste kerstrecepten (ook van de voirge editie), de handigste instructievideo’s en mooiste receptvideo’s. Alles voor een onvergetelijk en onbezorgd kerstfeest.

Lees meer

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.