De feestdagen komen er weer aan, hét moment om echt uit te pakken in de keuken! Onmisbaar tijdens een uitgebreid kerstdiner is een prachtig stuk vlees als centerpiece op de eettafel. Wordt het gevulde kalkoen, hertenrack met mosterd-pecankorst of Oosterse kwartel?

Kerst zonder zorgen
Sta je graag uren in de keuken, maar liever niet uren in de rij voor een mooi stuk vlees? De Kerst Bestelservice van Albert Heijn helpt.  Met een paar klikken heb je vlees, wild en gevogelte van topkwaliteit in huis.  Er is keuze uit wel 30 verschillende stukken vlees! Dus kies dit jaar voor een traditionele  ossenhaas of chateaubriand, omarm het seizoen met wild zoals eendenbout of  hertenfilet of ga voor gevogelte zoals parelhoen of patrijs. Inspiratie nodig? Hieronder vind je de heerlijkste gerechten met het vlees van je keuze.

Nog even geduld...
Vanaf 25 november kun je via ah.nl/bestelservice je stuk vlees naar keuze bestellen. Omdat het om bijzondere stukken van topkwaliteit gaat, is de voorraad beperkt. Wacht dus niet te lang met bestellen, want op=op! Je kunt je bestelling op zaterdag 23 of zondag 24 december  thuis laten bezorgen, of ophalen in de winkel of een Albert Heijn Pick Up Point.

Lees meer

Het mooi­ste vlees van de vak­sla­ger (50)

sorteer op
recept Duivenborstfilet met kruidenrisotto en zoete sherryjus

Dui­ven­borst­fi­let met krui­den­ri­sot­to en zoe­te sher­ry­jus

(7)
35 min.
recept Ossenstaartsoep met kruidendumplings

Os­sen­staart­soep met krui­den­dum­plings

(11)
5 u. 10 min.
recept Geroosterde kalkoen met appel-salie-pecannotenvulling

Ge­roos­ter­de kal­koen met ap­pel-sa­lie-pe­can­no­ten­vul­ling

(3)
6 u. 25 min.
recept Marokkaanse lamsbout

Ma­rok­kaan­se lams­bout

(10)
4 u. 10 min.
recept Hertenrack met mosterd-pecankorst

Her­ten­rack met mos­terd-pe­can­korst

(34)
45 min.
recept Côte de boeuf

Cô­te de boeuf

(81)
2 u. 35 min.
recept Gebakken reefilet met bramen-rozemarijnjus & aardperenpuree

Ge­bak­ken ree­fi­let met bra­men-ro­ze­ma­rijn­jus & aard­pe­ren­pu­ree

(10)
45 min.
recept Patrijs met geroosterde aardappel en tomaat & geblancheerde aspergetips

Pa­trijs met ge­roos­ter­de aard­ap­pel en to­maat & ge­blan­cheer­de as­per­ge­tips

(7)
1 u. 15 min.
recept Gevulde patrijs

Ge­vul­de pa­trijs

(12)
1 u. 5 min.
recept Japanse côte de boeuf

Ja­pan­se cô­te de boeuf

(79)
2 u. 30 min.
recept Gepekelde rundershortrib met picadillo-rub

Ge­pe­kel­de run­ders­hor­t­rib met pi­ca­dil­lo-rub

(15)
26 uur
recept Reebout met tijm en portsaus

Ree­bout met tijm en port­saus

(31)
1 u. 40 min.
recept Ossenhaas met jus

Os­sen­haas met jus

(37)
30 min.
recept Beef Wellington

Beef Wel­ling­ton

(187)
1 u. 10 min.
recept Lamshaas met gevulde auberginerolletjes

Lams­haas met ge­vul­de au­ber­gi­ne­rol­le­tjes

(4)
40 min.
recept Okonomiyaki met ossenhaas

Oko­no­miy­a­ki met os­sen­haas

(16)
45 min.
recept Sukadelapjes met pastinaak

Su­ka­de­lap­jes met pas­ti­naak

(21)
3 u. 25 min.
recept Kalkoen met truffelmayonaise

Kal­koen met truf­fel­may­o­nai­se

(3)
2 uur
recept Bavette met cranberry-uienchutney en blauwekaaspuree

Ba­vet­te met cran­ber­ry-ui­en­ch­ut­ney en blau­we­kaaspu­ree

(9)
1 u. 10 min.
recept Chateaubriand met roompaté en truffelcroutons

Cha­teau­bri­and met room­pa­té en truf­fel­crou­tons

(7)
15 min.
recept Gevulde kalkoen met paddenstoelen & pancetta

Ge­vul­de kal­koen met pad­den­stoe­len & pan­cet­ta

(21)
2 u. 10 min.
recept Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter

Ge­gril­de lams­haas met an­sjo­vis-tijm­bo­ter

(8)
2 u. 25 min.
recept Geroosterde lamsbout met tijm, sjalot en knoflook

Ge­roos­ter­de lams­bout met tijm, sja­lot en knof­look

(21)
2 u. 10 min.
recept Picanha met rodewijnsaus en blauwe bessen

Pi­can­ha met ro­de­wijn­saus en blau­we bes­sen

(21)
1 uur
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.