Hollandse borrelrecepten
Hollandse borrelrecepten

Hollandse borrelrecepten

Hollandse borrelplank
Hollandse borrelplank

Hollandse borrelplank

Ingrediënten

voor 6 personen
  • 250 g Zuid-Hollandse grillworst
  • 200 g oude kaas
  • 150 g Limburgse metworst
  • 4 sneetjes roggebrood
  • 2 el grove Zaanse mosterd
  • 330 g augurken zoetzuur extra fijn
  • 320 g zilveruitjes zoetzuur
  • 120 g Zeeuwse leverworst
  • 120 g Brabantse bourgondische rib
Zet producten op mijn lijst
  1. Verwarm de oven voor op 150 °C. Verwarm de grillworst volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in plakjes. Snijd ondertussen de kaas in blokjes en de metworst in plakjes. Snijd de sneetjes roggebrood in vieren en doe de mosterd in een schaaltje. Laat de augurken en zilveruitjes uitlekken. Verdeel de worst, kaas, mosterd, augurken, zilveruitjes, leverworst, rib en roggebrood over een borrelplank.