Borrelhapjes met brood

Van toastjes, tot crostini's en van bruschetta tot breekbrood.

Toast met serranoham & zelfgemaakte knolselderijremoulade
Toast met serranoham & zelfgemaakte knolselderijremoulade

Toast met serranoham & zelfgemaakte knolselderijremoulade

Ingrediënten

voor 4 personen
  • 1/2 knolselderij
  • 1 el grove dijonmosterd
  • 2 el crème fraîche
  • 20 g verse bieslook
  • 1 AH Liefde & Passie brood rogge
  • 200 g Argal jamón serrano
  • 50 g gerookte amandelen
Zet producten op mijn lijst

Nodig in de keuken

  • broodrooster
  1. Schil de knolselderij en snijd in zo klein mogelijke blokjes (ca. 3 mm). Meng met de mosterd en crème fraîche. Knip of snijd de bieslook in kleine stukjes en meng door de knolselderij.
  2. Snijd het brood in 2 plakken per persoon en rooster ze in de broodrooster. Beleg het brood met de serranoham. Schep op elke snee brood met behulp van 2 lepels een mooie quenelle (langwerpig balletje) van de knolselderij.
  3. Hak de amandelen grof en bestrooi de broodjes ermee.