Deze lange groene vriend is vooral bekend als rauwkost: in een salade, om mee te dippen of gewoon uit het handje te eten. Maar de komkommer kan zoveel meer! Lekker wokken in een roerbakgerecht bijvoorbeeld, of als vulling voor een wrap of sushisrol. Dus kom uit je komkommer-comfortzone en probeer eens wat nieuws.

Lees meer

Komkommer (846)

sorteer op
recept Noe­del­brood­jes met zalm­bur­ger en saus

Noe­del­brood­jes met zalm­bur­ger en saus

15 min.
(23)
recept Mal­se kip met aard­ap­pel­tjes & kool­ra­bi­sa­la­de

Mal­se kip met aard­ap­pel­tjes & kool­ra­bi­sa­la­de

30 min.
(9)
recept Ge­gra­ti­neer­de ta­co's met bur­ri­to­scho­tel

Ge­gra­ti­neer­de ta­co's met bur­ri­to­scho­tel

30 min.
(5)
recept Groe­ne groen­te­sa­la­de met stroop­dres­sing

Groe­ne groen­te­sa­la­de met stroop­dres­sing

15 min.
(2)
recept Groe­ne sus­hi­bowl met kro­kan­te tofu en no­ri

Groe­ne sus­hi­bowl met kro­kan­te tofu en no­ri

1 u. 30 min.
(33)
recept Brood­je kip­bur­ger met ched­dar & tzat­zi­ki

Brood­je kip­bur­ger met ched­dar & tzat­zi­ki

15 min.
(8)
recept Clubs­and­wich

Clubs­and­wich

20 min.
(10)
recept Ge­krui­de cô­te de boeuf met Viet­na­me­se sal­sa

Ge­krui­de cô­te de boeuf met Viet­na­me­se sal­sa

1 u. 20 min.
(7)
recept Voet­balsus­hi

Voet­balsus­hi

1 u. 20 min.
(1)
recept Luxe bood­schap­pen­lijst

Luxe bood­schap­pen­lijst

10 min.
(4)
recept Ta­co­co­nes met pit­ti­ge zalm en ja­la­pe­ño-crè­me

Ta­co­co­nes met pit­ti­ge zalm en ja­la­pe­ño-crè­me

20 min.
(29)
recept Cous­cous met kip en to­maat­jes

Cous­cous met kip en to­maat­jes

15 min.
(68)
recept Stok­brood ge­zond XL met boe­ren­kaas

Stok­brood ge­zond XL met boe­ren­kaas

20 min.
(16)
recept Schol­fi­let met ge­bak­ken aard­ap­pe­len en wor­tel­sa­la­de

Schol­fi­let met ge­bak­ken aard­ap­pe­len en wor­tel­sa­la­de

30 min.
(4)
recept Lab­neh met ge­bak­ken pi­ta­punt­jes en snoep­groen­ten

Lab­neh met ge­bak­ken pi­ta­punt­jes en snoep­groen­ten

15 min.
(2)
recept Rijk­ge­vul­de pis­to­let met ou­de kaas

Rijk­ge­vul­de pis­to­let met ou­de kaas

15 min.
(1)
recept Ver­se groe­ne loem­pia's

Ver­se groe­ne loem­pia's

30 min.
(4)
recept Kip­bur­gers op een vol­ko­ren­brood­je met rauw­kost­sa­la­de

Kip­bur­gers op een vol­ko­ren­brood­je met rauw­kost­sa­la­de

31 min.
(0)
recept Ro­de-kid­ney­bo­nen­sa­la­de met ge­rook­te ma­kreel

Ro­de-kid­ney­bo­nen­sa­la­de met ge­rook­te ma­kreel

15 min.
(8)
recept Gei­ten­kaas met cran­ber­ry­com­po­te

Gei­ten­kaas met cran­ber­ry­com­po­te

40 min.
(10)
recept Pas­ta met kip­ge­hakt, spi­na­zie & to­ma­ten­saus

Pas­ta met kip­ge­hakt, spi­na­zie & to­ma­ten­saus

25 min.
(14)
recept Vista­co's met ta­bas­co-to­ma­ten­sal­sa

Vis­ta­co's met ta­bas­co-to­ma­ten­sal­sa

35 min.
(18)
recept Pas­ta­sa­la­de ni­çoi­se met to­nijn, an­sjo­vis & gar­na­len

Pas­ta­sa­la­de ni­çoi­se met to­nijn, an­sjo­vis & gar­na­len

20 min.
(10)
recept Doe-het-zelf gar­na­len- of kip­cock­tail

Doe-het-zelf gar­na­len- of kip­cock­tail

15 min.
(6)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.