Zin om eens echt lekker en indrukwekkend te koken voor je gasten? Met deze gerechten van 5 chef-koks waant je bezoek zich in een sterrenrestaurant. En jij bent de masterchef.

Chef-koken
Iedereen kan koken als een pro. Want als je dacht dat indrukwekkende gerechten altijd ingewikkeld zijn, dan moet je eens de gebraden kip van topchef Joris Bijdendijk proebren. Of de zeekraalrisotto met kappertjes en koffie van Sergio Herman en Antonio Carluccio’s reuzenravioli met verrassing. Niet moeilijk en echt thuis uit eten.

Dessert
Een spetterend nagerecht sluit zo’n fijne avond helemaal af. Zoals een tiramisu met verrassende wending of taartjes met witte chocolademousse. Een prachtige kaasplank met een fijne port of lekker biertje kan ook. Gasten blij, jij blij!

Lees meer

Ko­ken voor gas­ten (100)

sorteer op
recept Sergio Hermans zeekraalrisotto

Ser­gio Her­mans zee­kraal­ri­sot­to

(58)
50 min.
recept Joris Bijdendijks gebraden kip met schorseneer

Jo­r­is Bij­den­dijks ge­bra­den kip met schor­se­neer

(14)
2 uur
recept Antonio Carluccio’s reuzenravioli met verrassing

An­to­nio Car­luc­cio’s reu­zen­ra­vi­o­li met ver­ras­sing

(13)
1 uur
recept Frambozenijs

Fram­bo­ze­nijs

(14)
8 u. 10 min.
recept Eendenborst met granaatappel en citruscouscous

Een­den­borst met gra­naat­ap­pel en ci­trus­cous­cous

(34)
45 min.
recept Aardbeien-monchoutaart

Aard­bei­en-mon­choutaar­t

(190)
1 u. 20 min.
recept Gehaktpie met erwten, paprika en witte bonen

Ge­hakt­pie met erw­ten, pa­pri­ka en wit­te bo­nen

(52)
1 u. 15 min.
recept Chocolademousse

Cho­co­la­de­mous­se

(50)
1 u. 15 min.
recept Hertenbiefstuk met portsaus en knolselderijgratin

Her­ten­bief­stuk met port­saus en knol­sel­de­rij­gra­tin

(46)
1 u. 30 min.
recept Fazantfilet met spek en paddenstoelen

Fa­zant­fi­let met spek en pad­den­stoe­len

(68)
20 min.
recept Monchoutaart met appel en kaneel

Mon­choutaar­t met ap­pel en ka­neel

(73)
4 u. 30 min.
recept Dame blanche

Da­me blan­che

(101)
15 min.
recept Kastanje-chocoladedessert

Kas­tan­je-cho­co­la­de­des­sert

(17)
15 min.
recept Vitello tonnato

Vi­tel­lo ton­na­to

(98)
40 min.
recept Kaasfondue met truffel

Kaas­fon­due met truf­fel

(34)
30 min.
recept Sukadelapjes met pastinaak

Su­ka­de­lap­jes met pas­ti­naak

(18)
3 u. 25 min.
recept Aardappelwaaiers

Aard­ap­pel­waai­ers

(32)
1 u. 20 min.
recept Hertenbiefstuk met wildsaus en pastinaakpuree

Her­ten­bief­stuk met wild­saus en pas­ti­naak­pu­ree

(20)
1 u. 15 min.
recept Gebakken eendenborst met groene-peperjus van Dennis Huwaë

Ge­bak­ken een­den­borst met groe­ne-pe­per­jus van Den­nis Huw­aë

(1)
5 uur
recept Ossenhaas met truffelboter, groene asperges en hazelnoten

Os­sen­haas met truf­fel­bo­ter, groe­ne as­per­ges en ha­zel­no­ten

(46)
45 min.
recept Peultjes met feta en bosui

Peul­tjes met fe­ta en bos­ui

(12)
10 min.
recept Paddestoelenbouillon

Pad­de­stoe­len­bouil­lon

(56)
40 min.
recept Minipavlova’s met aardbeien & lemoncurd

Mi­ni­pav­lo­va’s met aard­bei­en & le­mon­curd

(19)
3 u. 35 min.
recept Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry

Jon­nie Boers pom­poen met pis­ta­che en ro­de cur­ry

(14)
2 u. 30 min.
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.