Italiaanse hoofdgerechten
Italiaanse hoofdgerechten

Italiaanse hoofdgerechten

Van Milaan tot Sicilië, la cucina Italiana brengt de zon naar je keuken. De lekkerste Italiaanse hoofdgerechten hebben we voor je in de aanbieding. Lasagne, pizza, pasta of ovenschotel, maak je favoriet!

Paprika-tomatensalade met burrata
Paprika-tomatensalade met burrata

Paprika-tomatensalade met burrata

Ingrediënten

voor 4 personen
  • 1 zak paprikamix
  • 4 el traditionele olijfolie
  • 360 g tomatenmix
  • 2 el verse groene pesto
  • 1/2 potje zongerijpte Taggia-olijven
  • 1 verse ciabatta
  • 1 burrata
Zet producten op mijn lijst
  1. Halveer de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd ze in repen van 1 cm breed. Verhit 2 el olie in een hapjespan of wok en bak de paprika op hoog vuur 8 min. Roer regelmatig.
  2. Halveer ondertussen de tomaten en bak 1 min. mee. Neem de pan van het vuur. Meng de pesto door de rest van de olie en roer met de olijven door de groenten. Schep in een schaal en laat 5 min. staan. Scheur ondertussen het brood in stukken. Leg de burrata op de paprika-tomatensalade en serveer met het brood. Bon appétit!