Geniet van het lekkerste van het land. Allerhande helpt je biologische recepten te koken met producten van boeren die de natuur haar werk laten doen. Tip: kook het seizoen.

Veel smaak
Een biologisch gerecht is extra lekker. Want groente en fruit dat op een natuurlijke manier is geteeld, zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen, heeft extra veel smaak. Omdat het langer de tijd krijgt en meer de ruimte heeft om te groeien.

Bio-wijn
Biologische boeren maken optimaal gebruik van de natuur, voor de lekkerste producten op je bord én in je glas. Zo beschermen onze bio-wijnboeren de wijnstokken tegen ongedierte door bloemen te planten en kippen in de wijngaard te laten rondscharrelen. De bloemen en kippen trekken vogels aan die de insecten opeten. Goed geregeld door de natuur.

Natuurlijk leven
Bij biologisch vlees weet je dat dieren een goed leven hebben gehad. Veel ruimte, veel buiten en biologisch voer. Oftewel, een zo natuurlijk mogelijk leven. En dat proef je! Probeer eens entrecote met gekaramelliseerde rode uien, helemaal biologisch.

Mooie prijs
De beste prijs voor je biologische producten betaal je in het seizoen. Eet daarom boerenkool, spruiten en pastinaak in de winter en kies in het voorjaar voor tuinerwten. Maak eens gemarineerde speklapjes met tuinerwten-rucolasalade, van speklap tot tuinerwten en rucola, biologisch en vol van smaak. Wist je trouwens dat een tuinerwt precies hetzelfde is als een doperwt?

Lees meer

Lek­ker bi­o­lo­gisch (43)

sorteer op
recept Rainbow bloemtortilla's

Rain­bow bloem­tor­til­la's

(31)
1 u. 15 min.
recept Chili con carne met stoofvlees, koffie en chocolade

Chi­li con car­ne met stoof­vlees, kof­fie en cho­co­la­de

(42)
3 uur
recept Chocolade-kokos panna cotta

Cho­co­la­de-ko­kos pan­na cot­ta

(14)
4 u. 30 min.
recept Zalmkoekjes met gepofte aardappel en prei

Zalm­koek­jes met ge­pof­te aard­ap­pel en prei

(12)
1 u. 20 min.
recept Citroentaart met aardbeien

Ci­troen­taart met aard­bei­en

(15)
3 u. 45 min.
recept Maismuffins

Mais­muf­fins

(16)
45 min.
recept Marokkaanse pompoentajine met kikkererwten

Ma­rok­kaan­se pom­poen­ta­ji­ne met kik­ker­erw­ten

(175)
30 min.
recept Broodje worst met zuurkoolsalade

Brood­je worst met zuur­kool­sa­la­de

(23)
30 min.
recept Clubsandwich met omelet, Parmezaan en verse kruiden

Clubs­and­wich met ome­let, Par­me­zaan en ver­se krui­den

(28)
25 min.
recept Mini-aardappeltaartjes met blauwaderkaas

Mi­ni-aard­ap­pel­taartjes met blauw­a­der­kaas

(9)
1 u. 5 min.
recept Pasta bolognese

Pas­ta bo­log­ne­se

(94)
20 min.
recept Tomatenchutney

To­ma­ten­ch­ut­ney

(9)
40 min.
recept Curry van linzen-runderballetjes met rijst

Cur­ry van lin­zen-run­der­bal­le­tjes met rijst

(34)
30 min.
recept Glutenvrije appel-notentaartjes

Glu­ten­vrije ap­pel-no­ten­taar­tjes

(27)
1 u. 20 min.
recept Slavink met frisse koolsalade en aardappeltjes

Sla­vink met fris­se kool­sa­la­de en aard­ap­pel­tjes

(20)
20 min.
recept Salade met ovengeroosterde tomaten, sperziebonen en sesamdressing

Sa­la­de met oven­ge­roos­ter­de to­ma­ten, sper­zie­bo­nen en se­sam­dres­sing

(15)
50 min.
recept Overnight oats

Over­night oats

(39)
8 u. 10 min.
recept Driekazenfondue

Drie­ka­zen­fon­due

(7)
25 min.
recept Pastasalade met yoghurt, baharat & aubergine

Pas­ta­sa­la­de met yog­hurt, ba­ha­rat & au­ber­gi­ne

(20)
20 min.
recept Thaise kippensoep

Thai­se kip­pen­soep

(51)
55 min.
recept Wittebonen-preisoep met crispy katenspek

Wit­te­bo­nen-prei­soep met cris­py ka­ten­spek

(55)
32 min.
recept Entrecote met gekaramelliseerde ui en tijm

En­tre­co­te met ge­ka­ra­mel­li­seer­de ui en tijm

(17)
35 min.
recept Hutspot met kerriedrumsticks

Huts­pot met ker­rie­drum­sticks

(11)
1 u. 20 min.
recept Witte kool en rode bieten pickles

Wit­te kool en ro­de bie­ten pick­les

(8)
24 u. 25 min.
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.