Een (feestelijk) etentje sluit je af met een lekker dessert. Maar wat zet je dan op tafel? Ga je voor zoet met zelfgebakken taart, ijs of een romige chocolademousse? Of serveer je je gasten een mooi kaasplankje? Bij Allerhande vind je de lekkerste recepten voor toetjes: voor ieder wat wils! 

Zoete kou
Fruit en yoghurt is zowel bij het ontbijt als na het diner een heerlijk frisse combinatie. Geserveerd in een mooi glas en versierd met bijvoorbeeld bitterkoekjes zet je in een handomdraai een feestelijk dessert op tafel. En wat dacht je van een panna cotta met pistachenoten of zelfgemaakt ijs? Ideeën genoeg!
 
Tijd voor taart
Zelfgebakken taart maakt ook altijd indruk als dessert. Een frisse citroenmeringue, heerlijk gevuld chocoladegebak of een chique charlotte. Hieronder vind je talloze recepten en bij de video’s van Allerhande vind je veel bijzondere taarten waarvan het recept stap voor stap wordt uitgelegd. Succes gegarandeerd!
 

Lees meer

Desserts (1.612)

sorteer op
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.