Pastarecepten met zalm

Pasta en zalm vormen een steengoede combinatie. De gerechten die je ermee maakt dus ook. Maak het buitengewoon met pasta salmone.

Spaghetti met erwten, spinazie en zalm
Spaghetti met erwten, spinazie en zalm

Spaghetti met erwten, spinazie en zalm

Ingrediënten

voor 4 personen
  • 450 g diepvries gesneden bladspinazie
  • 225 g diepvries tuinerwten
  • 300 g spaghetti
  • 200 g gerookte zalmfilet
  • 1 citroen
  • 150 g verse roomkaas met kruiden
Zet producten op mijn lijst
  1. Doe de spinazie met de erwten in een pan en verwarm op laag vuur in ca. 10 min. Roer regelmatig.
  2. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de zalmfilet in reepjes en rasp de gele schil van de citroen.
  3. Giet de spaghetti af en roer de groenten en roomkaas erdoor. Voeg de zalmreepjes en citroenrasp toe en schep om. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.