
Recepten met sugarsnaps
Sugarsnaps zijn supersnel klaar! Even koken of wokken serveren maar. Tip: maak een salsa van sugarsnaps en avocado.

Zoetzuur varkensvlees met bosui
Ingrediënten
voor 4 personen- 300 g varkenshaas
- 2 tenen knoflook
- 3 bosuien
- 2 el wokolie
- 3 el gembersiroop
- 3 el limoensap
- 200 g verse sugarsnaps
- 250 g cherrytomaten
- 250 g verse ananasstukjes
- 300 g 1 minuut basmatirijst
Nodig in de keuken
- magnetron
- Snijd de varkenshaas in plakjes, de knoflook fijn en de bosuitjes in schuine stukjes. Verhit de olie in een wok en voeg de varkenshaas, knolook, gembersiroop, limoensap en zout toe. Roerbak 2 min. en neem met een schuimspaan uit de wok.
- Doe de sugarsnaps met de rest van de gembersiroop en de rest van het limoensapin de wok en roerbak 4 min. op laag vuur. Voeg de varkenshaas, tomaten en ananas toe en roerbak nog 4 min. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Schep de bosui door de varkenshaas en serveer met de rijst.