
Aspergetagliatelle met warmgerookte zalm en ei
20 min.

Rosbief met sinaasappelglazuur
40 min.

Treiterdwergsalade
15 min.

Kip met fruitchutney
30 min.

Auberginerolletjes in tomatensaus
45 min.

Eendenborst met groene groenten en cashewnoten
35 min.

Karbonades met mosterdsaus en witlof
25 min.

Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min.

Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
55 min.

Gnocchi met walnoten, witlof & basilicum
10 min.

Romige zuurkoolquiche
50 min.

Eendenborst met gebakken druiven
20 min.

Satévinken met sajoerboontjes
25 min.

Gebakken vis met sperziebonensalade
15 min.

Surimirisotto
30 min.

Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min.

Geroosterde groenten en ricotta uit de oven
1 uur

Ovenschotel van spinazie met kaas
40 min.

Risotto met witte kaas en pijnboompitten
30 min.

Spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en tomaat
10 min.

Roséfondue met brie en gruyère
25 min.

Noedelmaaltijdsoep met paksoi en sojaboontjes
30 min.

Spaanse tomatensoep met gehaktballetjes
15 min.

Varkenshaas met gekonfijte ui
1 u. 30 min.