Heerlijke taarten, cupcakes, pizza's en quiches uit eigen oven? Met deze recepten van Allerhande bak je ze gemakkelijk zelf.

Bakken: hip en heerlijk
Bakken is populairder dan ooit! We zijn met recht trots op lekkers uit eigen oven. Van cupcake heaven tot huisgemaakte unicorn fudge, zoet of hartg, het is niet alleen veel smakelijker maar geeft ook veel voldoening. Vroeger was bakken voorbehouden aan bijzondere gelegenheden, maar nu hebben we die niet meer nodig om ons uit te leven in de keuken.

Taart bakken
Als teken van gastvrijheid serveer je natuurlijk iets lekkers bij de koffie. Een huisgemaakte appeltaart of een zelfgebakken cake scoort altijd! Hier vind je nog meer inspiratie voor het bakken van taart, (cheese)cake en andere gerechten om je vingers bij af te likken. Heb je echt iets te vieren? Pak dan groots uit en maak luxe chocoladetaart, slagroomtaart, feestelijke cakepops.

Hartige hapjes
Ben je geen zoetekauw? Niet getreurd, er zijn genoeg hartige hapjes die je zo uit de oven hebt getoverd! Zo is er voor ieder wat wils. Bij een klassieke is er meestal een mix van hartige en zoete gerechtjes, zoals mini-quiches, muffins en scones. Ook met filodeeg maak je binnen een mum van tijd een heerlijk krokante traktatie, door het bijvoorbeeld te vullen met geitenkaas. Of wat denk je van worstjes in een knapperig bladerdeegjasje?

Hartige taart en meer
De oven is handig om snel en gemakkelijk een smakelijk gerecht op tafel te zetten. Voor een hartige taart of quiche bedek je de bakvorm met deeg en vervolgens verdeel je hierover je favoriete vulling. Zet de bakvorm in de oven en de rest gaat vanzelf. Wacht tot de quiche goudbruin en gaar is en tast toe. Ga jij liever voor pizza of pastei? Kijk hier voor nog veel meer recepten en tips.

Lees meer

Bakken (1.018)

sorteer op
recept Ti­ra­mi­su met zo­mer­fruit en ha­zel­noot

Ti­ra­mi­su met zo­mer­fruit en ha­zel­noot

2 u. 30 min.
(59)
recept Cho­co­t­aart met fram­bo­zen en da­dels

Cho­co­t­aart met fram­bo­zen en da­dels

1 u. 50 min.
(104)
recept Pom­poen­muf­fins met chi­a­zaad en ahorn­si­roop

Pom­poen­muf­fins met chi­a­zaad en ahorn­si­roop

1 u. 30 min.
(13)
recept Pom­poen-si­naas­ap­pel­ca­ke

Pom­poen-si­naas­ap­pel­ca­ke

1 u. 5 min.
(101)
recept Chee­se­ca­ke met no­ten­bo­dem en blau­we bes­sen

Chee­se­ca­ke met no­ten­bo­dem en blau­we bes­sen

5 u. 40 min.
(116)
recept Fram­bo­zen­taart met aman­del­ca­ke, groe­ne-thee­gana­che en ma­ca­rons

Fram­bo­zen­taart met aman­del­ca­ke, groe­ne-thee­ga­na­che en ma­ca­rons

4 u. 45 min.
(23)
recept Con­chas (Mexi­caan­se brood­jes)

Con­chas (Mexi­caan­se brood­jes)

1 u. 55 min.
(16)
recept Su­per­snel­le ko­kos­ma­kro­nen

Su­per­snel­le ko­kos­ma­kro­nen

35 min.
(89)
recept Twee-in­gre­di­ën­ten-brow­nies met nu­tel­la

Twee-in­gre­di­ën­ten-brow­nies met nu­tel­la

4 u. 40 min.
(53)
recept Ra­bar­ber­chee­se­ca­ke

Ra­bar­ber­chee­se­ca­ke

7 u. 40 min.
(24)
recept Cour­get­te-abri­ko­zen­ca­ke met ko­kos­room

Cour­get­te-abri­ko­zen­ca­ke met ko­kos­room

1 u. 50 min.
(18)
recept Car­rot ca­ke met no­ten en li­moen

Car­rot ca­ke met no­ten en li­moen

3 u. 20 min.
(42)
recept Cho­co­la­de-em­pan­a­das met ba­naan en ko­kos

Cho­co­la­de-em­pan­a­das met ba­naan en ko­kos

2 u. 10 min.
(14)
recept Aard­bei­enkwark­taart met no­ten­bo­dem

Aard­bei­enkwark­taart met no­ten­bo­dem

3 u. 35 min.
(67)
recept Om­ge­keer­de ra­bar­ber­ca­ke met le­mon­curd­crè­me

Om­ge­keer­de ra­bar­ber­ca­ke met le­mon­curd­crè­me

1 u. 25 min.
(37)
recept Ba­na­nen-no­ten­brood

Ba­na­nen-no­ten­brood

2 u. 30 min.
(30)
recept Mi­ni­pav­lo­va’s met aard­bei­en & le­mon­curd

Mi­ni­pav­lo­va’s met aard­bei­en & le­mon­curd

3 u. 35 min.
(21)
recept Pas­ca­le Naes­sens' smeu­ï­ge blau­we­bes­sen­ca­ke

Pas­ca­le Naes­sens' smeu­ï­ge blau­we­bes­sen­ca­ke

30 min.
(60)
recept Ti­ra­mi­su met ker­sen

Ti­ra­mi­su met ker­sen

2 u. 40 min.
(20)
recept Cho­co­la­de-eclairs met dul­ce de le­che en ka­ra­mel­me­rin­gues

Cho­co­la­de-eclairs met dul­ce de le­che en ka­ra­mel­me­rin­gues

3 uur
(4)
recept Fram­bo­zen-eclairs met kardamon ban­ket­bak­kers­room

Fram­bo­zen-eclairs met kardamon ban­ket­bak­kers­room

2 u. 45 min.
(9)
recept Eclairs met mat­cha, vlier­bloe­sem­si­roop en li­moen­crè­me

Eclairs met mat­cha, vlier­bloe­sem­si­roop en li­moen­crè­me

2 uur
(6)
recept Plaat­taart met le­mon curd, fram­bo­zen en aard­bei­en

Plaat­taart met le­mon curd, fram­bo­zen en aard­bei­en

35 min.
(23)
recept Ap­pel-bo­ter­koek

Ap­pel-bo­ter­koek

2 u. 5 min.
(30)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.