Heerlijke taarten, cupcakes, pizza's en quiches uit eigen oven? Met deze recepten van Allerhande bak je ze gemakkelijk zelf.

Bakken: hip en heerlijk
Bakken is populairder dan ooit! We zijn met recht trots op lekkers uit eigen oven. Van cupcake heaven tot huisgemaakte unicorn fudge, zoet of hartg, het is niet alleen veel smakelijker maar geeft ook veel voldoening. Vroeger was bakken voorbehouden aan bijzondere gelegenheden, maar nu hebben we die niet meer nodig om ons uit te leven in de keuken.

Taart bakken
Als teken van gastvrijheid serveer je natuurlijk iets lekkers bij de koffie. Een huisgemaakte appeltaart of een zelfgebakken cake scoort altijd! Hier vind je nog meer inspiratie voor het bakken van taart, (cheese)cake en andere gerechten om je vingers bij af te likken. Heb je echt iets te vieren? Pak dan groots uit en maak luxe chocoladetaart, slagroomtaart, feestelijke cakepops.

Hartige hapjes
Ben je geen zoetekauw? Niet getreurd, er zijn genoeg hartige hapjes die je zo uit de oven hebt getoverd! Zo is er voor ieder wat wils. Bij een klassieke is er meestal een mix van hartige en zoete gerechtjes, zoals mini-quiches, muffins en scones. Ook met filodeeg maak je binnen een mum van tijd een heerlijk krokante traktatie, door het bijvoorbeeld te vullen met geitenkaas. Of wat denk je van worstjes in een knapperig bladerdeegjasje?

Hartige taart en meer
De oven is handig om snel en gemakkelijk een smakelijk gerecht op tafel te zetten. Voor een hartige taart of quiche bedek je de bakvorm met deeg en vervolgens verdeel je hierover je favoriete vulling. Zet de bakvorm in de oven en de rest gaat vanzelf. Wacht tot de quiche goudbruin en gaar is en tast toe. Ga jij liever voor pizza of pastei? Kijk hier voor nog veel meer recepten en tips.

Lees meer

Bakken (973)

sorteer op
recept Zaan­se cho­co­la­de­brow­nies

Zaan­se cho­co­la­de­brow­nies

55 min.
(1)
recept Cho­co­la­de­kruid­noot XXL

Cho­co­la­de­kruid­noot XXL

1 u. 5 min.
(0)
recept Stroop­wa­fel-brow­nietri­f­le

Stroop­wa­fel-brow­nietri­f­le

55 min.
(12)
recept Eton mess chee­se­ca­ke met bra­men­crè­me en ore­o­bo­dem

Eton mess chee­se­ca­ke met bra­men­crè­me en ore­o­bo­dem

4 u. 25 min.
(3)
recept Een­per­soons fram­bo­zen­crum­ble

Een­per­soons fram­bo­zen­crum­ble

20 min.
(1)
recept Stoof­pe­ren­taart

Stoof­pe­ren­taart

5 u. 5 min.
(2)
recept Stoof­pe­ren­pud­ding

Stoof­pe­ren­pud­ding

6 u. 55 min.
(1)
recept Ba­sis­re­cept ve­gan me­rin­gue

Ba­sis­re­cept ve­gan me­rin­gue

4 u. 15 min.
(1)
recept Ba­sis­re­cept me­rin­gue

Ba­sis­re­cept me­rin­gue

10 u. 15 min.
(1)
recept Ve­gan coo­kie dough ijs­bom­be

Ve­gan coo­kie dough ijs­bom­be

3 u. 25 min.
(5)
recept Pan­nen­koe­ken­sur­pri­se­taart

Pan­nen­koe­ken­sur­pri­se­taart

1 uur
(0)
recept Kerst­koek­jes met ver­krui­mel­de fram­bo­zen

Kerst­koek­jes met ver­krui­mel­de fram­bo­zen

3 u. 35 min.
(1)
recept Fruit­tul­band met gla­zuur

Fruit­tul­band met gla­zuur

2 u. 25 min.
(2)
recept Ro­ze eclairs met eet­ba­re bloe­men

Ro­ze eclairs met eet­ba­re bloe­men

2 uur
(1)
recept Ro­ze fram­bo­zen­pud­ding met ca­dil­lacs (ad­ver­to­ri­al)

Ro­ze fram­bo­zen­pud­ding met ca­dil­lacs (ad­ver­to­ri­al)

4 u. 15 min.
(3)
recept Pav­lo­va met dou­ble cho­co (ad­ver­to­ri­al)

Pav­lo­va met dou­ble cho­co (ad­ver­to­ri­al)

2 u. 45 min.
(0)
recept Ba­nof­fee pie in een glas

Ba­nof­fee pie in een glas

5 min.
(1)
recept Mar­se­pei­nen sin­ter­klaas­jes & ca­deaus

Mar­se­pei­nen sin­ter­klaas­jes & ca­deaus

35 min.
(2)
recept Coo­kie dough ijs­bom­be

Coo­kie dough ijs­bom­be

3 u. 45 min.
(5)
recept Car­rot-chee­se­ca­ke met room­kaas en pe­can­no­ten

Car­rot-chee­se­ca­ke met room­kaas en pe­can­no­ten

6 u. 25 min.
(0)
recept Ri­cot­ta­pan­nen­koek­jes met ho­ning­bo­ter & prui­men

Ri­cot­ta­pan­nen­koek­jes met ho­ning­bo­ter & prui­men

20 min.
(0)
recept No-ba­ke aard­bei­enkwark­taartjes

No-ba­ke aard­bei­enkwark­taart­jes

2 u. 25 min.
(1)
recept War­me brow­nies met coo­kie dough ijs

War­me brow­nies met coo­kie dough ijs

30 min.
(0)
recept Cho­co­la­de­koek­jes van Rut­ger Bakt

Cho­co­la­de­koek­jes van Rut­ger Bakt

35 min.
(3)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.