Vlees, we zijn er dol op. Een mooi stuk rosé gebakken biefstuk als pronkstuk op het bord, of een gehaktpie uit de oven op een doordeweekse dag. Om het de vleesliefhebber iets gemakkelijker te maken, maakten wij een mooie selectie van onze favoriete vleesgerechten.

Hoofd- of bijrol
Vlees kan een mooie hoofdrol op het bord spelen, bijvoorbeeld wanneer je uitpakt met een stuk hertenbiefstuk. Of als je uren – soms wel dagen! – geduld hebt voor het lekkerste zoervleisj. Maar vlees hoeft zeker niet altijd de boventoon te voeren. In de Hollandse hutspot met knolselderij is de chorizo een kleine maar fijne smaakmaker.

Draadjesvlees
Stoofvlees… Het duurt even, maar je geduld wordt altijd beloond. Met super zacht draadjesvlees dat doet denken aan oma. Of een mediterrane rundvleesragout met polenta. Lekker én handig voor als je gasten krijgt, want je kunt de ragout dagen van tevoren al maken. 

Lees meer

Re­cep­ten met vlees (6.483)

sorteer op
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.