Vele topchefs hebben zich laten inspireren door de klassieke Franse keuken. Van steak tartare en salade niçoise tot coq au vin: Franse gerechten zijn rijk van smaak. En geen andere wereldkeuken is beter te combineren met een goed glas Franse wijn dan de deze. Santé.

Lees meer

Franse hoofdgerechten (360)

sorteer op
recept Lams­rack met aard­ap­pel­blok­jes en knof­look

Lams­rack met aard­ap­pel­blok­jes en knof­look

45 min.
(38)
recept Alain Ca­rons kip met mos­terd-gem­ber­saus, pi­la­v rijst en ge­stoof­de prei

Alain Ca­rons kip met mos­terd-gem­ber­saus, pi­la­v rijst en ge­stoof­de prei

1 u. 20 min.
(7)
recept Pro­ven­çaals wok­ge­recht met kriel­tjes

Pro­ven­çaals wok­ge­recht met kriel­tjes

15 min.
(190)
recept Alain Ca­rons ni­çoi­se de le­gu­mes

Alain Ca­rons ni­çoi­se de le­gu­mes

1 u. 15 min.
(15)
recept Bla­der­deeg­pie met kip, cham­pig­nons en dra­gon

Bla­der­deeg­pie met kip, cham­pig­nons en dra­gon

55 min.
(84)
recept Rund­vlees­cas­soulet

Rund­vlees­cas­soulet

2 u. 50 min.
(43)
recept Pro­ven­çaal­se kip

Pro­ven­çaal­se kip

2 u. 10 min.
(46)
recept Stoof­pot met wor­tel

Stoof­pot met wor­tel

3 u. 45 min.
(297)
recept Boeuf à la Bor­de­lai­se

Boeuf à la Bor­de­lai­se

3 u. 35 min.
(36)
recept Oven­scho­tel met kool en su­ka­de­lap­jes

Oven­scho­tel met kool en su­ka­de­lap­jes

3 u. 50 min.
(47)
recept Pe­per­bief­stuk met ge­roos­ter­de ui

Pe­per­bief­stuk met ge­roos­ter­de ui

35 min.
(18)
recept Zalm in room­saus met dil­le­kriel, spi­na­zie en ven­kel

Zalm in room­saus met dil­le­kriel, spi­na­zie en ven­kel

25 min.
(34)
recept Maal­tijd­sa­la­de ni­çoi­se

Maal­tijd­sa­la­de ni­çoi­se

15 min.
(65)
recept Ra­ta­touil­le met li­ma­bo­nen en ge­rook­te kip­fi­let

Ra­ta­touil­le met li­ma­bo­nen en ge­rook­te kip­fi­let

15 min.
(34)
recept Snel­le Pro­ven­çaal­se rund­vlees­stoof

Snel­le Pro­ven­çaal­se rund­vlees­stoof

30 min.
(105)
recept Pro­ven­çaal­se vis­scho­tel met tijm­cous­cous

Pro­ven­çaal­se vis­scho­tel met tijm­cous­cous

35 min.
(87)
recept Kip cor­don bleu met sper­zie­bo­nen en spek­jes

Kip cor­don bleu met sper­zie­bo­nen en spek­jes

20 min.
(46)
recept Wor­tel-kaas­souf­flé

Wor­tel-kaas­souf­flé

45 min.
(51)
recept Pro­ven­çaal­se rijst­scho­tel

Pro­ven­çaal­se rijst­scho­tel

20 min.
(124)
recept Lams­ko­te­le­tjes met een saus van ro­de wijn en cho­co­la­de

Lams­ko­te­le­tjes met een saus van ro­de wijn en cho­co­la­de

35 min.
(39)
recept In bock­bier ge­stoof­de kip­pen­po­ten

In bock­bier ge­stoof­de kip­pen­po­ten

1 u. 30 min.
(36)
recept He­le mos­terd­kip uit de oven

He­le mos­terd­kip uit de oven

1 u. 35 min.
(8)
recept Var­kens­haas 'en croû­te'

Var­kens­haas 'en croû­te'

2 uur
(458)
recept Chou­crou­te d'alsa­ce

Chou­crou­te d'al­sa­ce

3 u. 40 min.
(81)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.