Vele topchefs hebben zich laten inspireren door de klassieke Franse keuken. Van steak tartare en salade niçoise tot coq au vin: Franse gerechten zijn rijk van smaak. En geen andere wereldkeuken is beter te combineren met een goed glas Franse wijn dan de deze. Santé.

Lees meer

Franse hoofdgerechten (360)

sorteer op
recept Frans stoof­pot­je met kipsau­cij­zen

Frans stoof­pot­je met kipsau­cij­zen

30 min.
(26)
recept Steak de boeuf met Fran­se roer­bak­groen­te

Steak de boeuf met Fran­se roer­bak­groen­te

20 min.
(24)
recept Ra­ta­touil­le met tar­we

Ra­ta­touil­le met tar­we

30 min.
(21)
recept Cas­soulet (Fran­se stoof­scho­tel) met kip, worst en li­ma­bo­nen

Cas­soulet (Fran­se stoof­scho­tel) met kip, worst en li­ma­bo­nen

30 min.
(60)
recept Ra­ta­touil­le­qui­che met to­nijn

Ra­ta­touil­le­qui­che met to­nijn

1 u. 20 min.
(190)
recept Fran­se kip­scho­tel met prei, lin­zen & rijst

Fran­se kip­scho­tel met prei, lin­zen & rijst

25 min.
(34)
recept Aard­ap­pel­gra­tin en wit­lof-bie­ten­sa­la­de met run­der­worst

Aard­ap­pel­gra­tin en wit­lof-bie­ten­sa­la­de met run­der­worst

30 min.
(7)
recept Pa­rel­hoen in wijn

Pa­rel­hoen in wijn

1 u. 25 min.
(106)
recept Ge­gril­de to­nijn met mos­terd­olie

Ge­gril­de to­nijn met mos­terd­olie

20 min.
(22)
recept Zuid-Fran­se ui­en­piz­za

Zuid-Fran­se ui­en­piz­za

1 uur
(28)
recept Schar­rel­kip met knof­look, tijm en drui­ven

Schar­rel­kip met knof­look, tijm en drui­ven

1 u. 45 min.
(72)
recept Steak de boeuf met ge­bak­ken aard­ap­pel en sper­zie­bo­nen

Steak de boeuf met ge­bak­ken aard­ap­pel en sper­zie­bo­nen

25 min.
(27)
recept Ra­ta­touil­le met li­ma­bo­nen en ge­rook­te kip­fi­let

Ra­ta­touil­le met li­ma­bo­nen en ge­rook­te kip­fi­let

15 min.
(34)
recept Snel­le Pro­ven­çaal­se rund­vlees­stoof

Snel­le Pro­ven­çaal­se rund­vlees­stoof

30 min.
(105)
recept Pro­ven­çaal­se vis­scho­tel met tijm­cous­cous

Pro­ven­çaal­se vis­scho­tel met tijm­cous­cous

35 min.
(87)
recept Kip cor­don bleu met sper­zie­bo­nen en spek­jes

Kip cor­don bleu met sper­zie­bo­nen en spek­jes

20 min.
(46)
recept Wor­tel-kaas­souf­flé

Wor­tel-kaas­souf­flé

45 min.
(51)
recept Pro­ven­çaal­se rijst­scho­tel

Pro­ven­çaal­se rijst­scho­tel

20 min.
(124)
recept Lams­ko­te­le­tjes met een saus van ro­de wijn en cho­co­la­de

Lams­ko­te­le­tjes met een saus van ro­de wijn en cho­co­la­de

35 min.
(39)
recept In bock­bier ge­stoof­de kip­pen­po­ten

In bock­bier ge­stoof­de kip­pen­po­ten

1 u. 30 min.
(36)
recept He­le mos­terd­kip uit de oven

He­le mos­terd­kip uit de oven

1 u. 35 min.
(8)
recept Var­kens­haas 'en croû­te'

Var­kens­haas 'en croû­te'

2 uur
(458)
recept Chou­crou­te d'alsa­ce

Chou­crou­te d'al­sa­ce

3 u. 40 min.
(81)
recept Bo­nen­stoof­pot à la di­jon­nai­se

Bo­nen­stoof­pot à la di­jon­nai­se

50 min.
(73)
recept Pro­ven­çaal­se vis­sers­stoof­pot

Pro­ven­çaal­se vis­sers­stoof­pot

35 min.
(186)
recept Een­den­borst met si­naas­ap­pel­saus

Een­den­borst met si­naas­ap­pel­saus

25 min.
(137)
recept Boeuf bour­guig­non

Boeuf bour­guig­non

5 u. 45 min.
(2.166)
recept Coq au vin

Coq au vin

3 u. 10 min.
(262)
recept Kip à la nor­man­de

Kip à la nor­man­de

55 min.
(523)
recept Gei­ten­kaas-drui­ven­sa­la­de

Gei­ten­kaas-drui­ven­sa­la­de

24 min.
(420)
recept Pro­ven­çaal­se fi­lets

Pro­ven­çaal­se fi­lets

20 min.
(18)
recept Ra­ta­touil­le met zalm­fi­let

Ra­ta­touil­le met zalm­fi­let

20 min.
(54)
recept Herfst­ni­çoi­se met cham­pig­nons

Herfst­ni­çoi­se met cham­pig­nons

20 min.
(98)
recept Groen­te­gra­tin met ro­que­fort en krui­den­korst

Groen­te­gra­tin met ro­que­fort en krui­den­korst

48 min.
(56)
recept Pro­ven­çaal­se vis­soep

Pro­ven­çaal­se vis­soep

15 min.
(175)
recept No­t­en­qui­che

No­t­en­qui­che

1 u. 10 min.
(371)
recept Sa­la­de ni­çoi­se

Sa­la­de ni­çoi­se

25 min.
(182)
recept Ro­de­kool­taart met gei­ten­kaas

Ro­de­kool­taart met gei­ten­kaas

50 min.
(518)
recept Fran­se vis­soep

Fran­se vis­soep

20 min.
(20)
recept Ros­bief met mos­terd­saus en ro­ze­ma­rijn-aard­ap­pel­tjes

Ros­bief met mos­terd­saus en ro­ze­ma­rijn-aard­ap­pel­tjes

15 min.
(29)
recept Ge­lak­te lams­ko­te­let­ten met sher­ry-saf­fraan­saus

Ge­lak­te lams­ko­te­let­ten met sher­ry-saf­fraan­saus

50 min.
(41)
recept Pro­ven­çaal­se meer­val

Pro­ven­çaal­se meer­val

30 min.
(20)
recept Vis­soep met krui­dig stok­brood

Vis­soep met krui­dig stok­brood

15 min.
(17)
recept Ra­ta­touil­le-oven­stamp­pot

Ra­ta­touil­le-oven­stamp­pot

2 u. 30 min.
(177)
recept Run­der­stoof met ui en port

Run­der­stoof met ui en port

5 u. 45 min.
(299)
recept Zo­mer­se ni­çoi­se met kriel­tjes en to­nijn

Zo­mer­se ni­çoi­se met kriel­tjes en to­nijn

25 min.
(4)
recept Ba­sis­qui­che met spek­jes

Ba­sis­qui­che met spek­jes

2 u. 5 min.
(96)
recept Ve­ge­ta­ri­sche taart met prei

Ve­ge­ta­ri­sche taart met prei

1 uur
(178)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.