Vis, we love it. Je kunt er eindeloos mee variëren. Kook bijvoorbeeld met vette vis als zalm, makreel of haring: goed voor hart en bloedvaten, maar vooral ontzettend lekker. Onze favoriet: zelfgemaakte sushi. Dat kun jij ook. Echt. Je haalt vis gemakkelijk in huis via het assortiment op ah.nl/vis

Gezonde vis
In vette vis zitten de bekende omega 3-vetzuren die je beschermen tegen hart- en vaatziekten. Daarom wordt ook aanbevolen om twee keer per week, vette, vis te eten. Vette vissen zijn bijvoorbeeld: zalm, haring, makreel en sardines. Magere vissen zijn: kabeljauw, tong, wijting en snoek. En of je nu verse vis, vis uit blik of uit de diepvries eet, het maakt voor de voedingsstoffen niks uit.

Duurzame vis
Wereldwijd worden zeeën en oceanen belast door overbevissing, bijvangst en schadelijke vistechnieken. Wanneer je let op het MSC-keurmerk op een product weet je dat je duurzame vis koopt. Dat wil zeggen dat er bij de vangst rekening wordt gehouden met de toestand van de vis-, schelp- en schaaldierbestanden en de impact van de visserij op het ecosysteem in zee.

Vis bereiden
Je kunt je visje bakken, natuurlijk. Maar ook stomen of grillen. Hoe je dat doet, zie je in de handige Allerhande- instructievideo's. Je vindt er video's over garnalen pellen, oesters openen, mosselen bereiden en voor de echte thuiskoks hoe je kreeft kunt bereiden. Als dat niet lekker (v)is, weten wij het ook niet meer.

Lees meer

Visrecepten (3.044)

sorteer op
recept Cour­get­te bruschet­ta kool­hy­draat­arm

Cour­get­te bruschet­ta kool­hy­draat­arm

15 min.
(0)
recept Vol­ko­ren rijst­vel­loem­pia's met gar­na­len & knap­pe­ri­ge groen­te

Vol­ko­ren rijst­vel­loem­pia's met gar­na­len & knap­pe­ri­ge groen­te

15 min.
(0)
recept Spi­na­zie-vis­koek­jes met vol­ko­ren­pas­ta­sa­la­de

Spi­na­zie-vis­koek­jes met vol­ko­ren­pas­ta­sa­la­de

25 min.
(0)
recept Maal­tijd­sa­la­de van li­ma­bo­nen, to­nijn en pa­pri­ka

Maal­tijd­sa­la­de van li­ma­bo­nen, to­nijn en pa­pri­ka

15 min.
(0)
recept Piz­za ma­ri­na­ra

Piz­za ma­ri­na­ra

25 min.
(0)
recept La­sag­ne al sal­mo­ne van Ma­rio Uva

La­sag­ne al sal­mo­ne van Ma­rio Uva

1 u. 30 min.
(0)
recept Man­go­sa­la­de met gar­na­len­tem­pu­ra (ad­ver­to­ri­al)

Man­go­sa­la­de met gar­na­len­tem­pu­ra (ad­ver­to­ri­al)

25 min.
(0)
recept Ha­ring­tar­taar met ra­dijs & avo­ca­do­crè­me

Ha­ring­tar­taar met ra­dijs & avo­ca­do­crè­me

25 min.
(0)
recept Wor­tel­tor­til­la’s met Hol­land­se gar­na­len

Wor­tel­tor­til­la’s met Hol­land­se gar­na­len

20 min.
(0)
recept Pa­na­ng cur­ry met bloem­kool­rijst

Pa­na­ng cur­ry met bloem­kool­rijst

20 min.
(3)
recept Ge­bak­ken slip­tong met zelf­ge­maakt vis­spe­ce­rij­en­zout

Ge­bak­ken slip­tong met zelf­ge­maakt vis­spe­ce­rij­en­zout

20 min.
(0)
recept Voet­balsus­hi

Voet­balsus­hi

1 u. 20 min.
(1)
recept Zo­mer­stoof met to­maat en pan­gasi­us

Zo­mer­stoof met to­maat en pan­ga­si­us

20 min.
(11)
recept Zalm­pak­ket­jes met Pro­ven­çaal­se groen­te

Zalm­pak­ket­jes met Pro­ven­çaal­se groen­te

20 min.
(1)
recept Koud­ge­rook­te zalm met bie­ten-gem­ber­saus van Jor­d Al­t­hui­zen

Koud­ge­rook­te zalm met bie­ten-gem­ber­saus van Jor­d Al­t­hui­zen

34 u. 5 min.
(0)
recept Pas­ta met ge­rook­te ma­kreel met ven­kel & gre­mo­la­ta

Pas­ta met ge­rook­te ma­kreel met ven­kel & gre­mo­la­ta

40 min.
(6)
recept Rijk­ge­vul­de groen­te­bowl met to­nijn & pit­ti­ge dres­sing

Rijk­ge­vul­de groen­te­bowl met to­nijn & pit­ti­ge dres­sing

25 min.
(2)
recept Sus­hi met gar­na­len op een stok­je

Sus­hi met gar­na­len op een stok­je

40 min.
(2)
recept Bud­dha­bowl met meer­gra­nen lek­ker­bek­je

Bud­dha­bowl met meer­gra­nen lek­ker­bek­je

40 min.
(8)
recept Ge­grild stok­brood met pa­pri­ka en an­sjo­vis

Ge­grild stok­brood met pa­pri­ka en an­sjo­vis

25 min.
(0)
recept Ge­gril­de en­tre­co­te met sal­sa ver­de

Ge­gril­de en­tre­co­te met sal­sa ver­de

25 min.
(0)
recept As­per­ge-zalm­spie­sen met wa­sa­bi­mayo

As­per­ge-zalm­spie­sen met wa­sa­bi­mayo

20 min.
(1)
recept Ge­bak­ken schel­vis met ven­kel­sa­la­de en ge­roos­ter­de aard­ap­pel­part­jes

Ge­bak­ken schel­vis met ven­kel­sa­la­de en ge­roos­ter­de aard­ap­pel­part­jes

1 u. 5 min.
(0)
recept Bloem­kool­qui­che met to­nijn en ge­gril­de pa­pri­ka

Bloem­kool­qui­che met to­nijn en ge­gril­de pa­pri­ka

1 uur
(5)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.