Vis, we love it. Je kunt er eindeloos mee variëren. Kook bijvoorbeeld met vette vis als zalm, makreel of haring: goed voor hart en bloedvaten, maar vooral ontzettend lekker. Onze favoriet: zelfgemaakte sushi. Dat kun jij ook. Echt.

Gezonde vis
In vette vis zitten de bekende omega 3-vetzuren die je beschermen tegen hart- en vaatziekten. Daarom wordt ook aanbevolen om twee keer per week, vette, vis te eten. Vette vissen zijn bijvoorbeeld: zalm, haring, makreel en sardines. Magere vissen zijn: kabeljauw, tong, wijting en snoek. En of je nu verse vis, vis uit blik of uit de diepvries eet, het maakt voor de voedingsstoffen niks uit.

Duurzame vis
Wereldwijd worden zeeën en oceanen belast door overbevissing, bijvangst en schadelijke vistechnieken. Wanneer je let op het MSC-keurmerk op een product weet je dat je duurzame vis koopt. Dat wil zeggen dat er bij de vangst rekening wordt gehouden met de toestand van de vis-, schelp- en schaaldierbestanden en de impact van de visserij op het ecosysteem in zee.

Vis bereiden
Je kunt je visje bakken, natuurlijk. Maar ook stomen of grillen. Hoe je dat doet, zie je in de handige Allerhande- instructievideo's. Je vindt er video's over garnalen pellen, oesters openen, mosselen bereiden en voor de echte thuiskoks hoe je kreeft kunt bereiden. Als dat niet lekker (v)is, weten wij het ook niet meer.

Lees meer

Vis­re­cep­ten (2.930)

sorteer op
recept Penne met groentesaus, chorizo & garnalen

Pen­ne met groen­te­saus, cho­ri­zo & gar­na­len

(2)
20 min.
recept Krokante sushiballetjes gevuld met gerookte zalm

Kro­kan­te sus­hi­bal­le­tjes ge­vuld met ge­rook­te zalm

(2)
35 min.
recept Spelt penne met venkel, tomaat en zalm

Spelt pen­ne met ven­kel, to­maat en zalm

(1)
20 min.
recept Noedels met gamba’s en hoisinsaus

Noe­dels met gam­ba’s en hoi­sin­saus

(1)
15 min.
recept Gezonde aardappelpuree met spicy tonijnsteak

Ge­zon­de aard­ap­pel­pu­ree met spi­cy to­nijn­steak

(1)
30 min.
recept Aardappel-preisoep met warmgerookte zalm

Aard­ap­pel-prei­soep met warm­ge­rook­te zalm

(0)
30 min.
recept Volkoren spelt penne met venkel, tomaat en zalm (ADVERTORIAL)

Vol­ko­ren spelt pen­ne met ven­kel, to­maat en zalm (AD­VER­TORIAL)

(0)
20 min.
recept Preistamppotje met gebakken zalm en biersaus

Prei­stamp­pot­je met ge­bak­ken zalm en bier­saus

(1)
30 min.
recept Tuna melt potatoskins

Tu­na melt po­ta­toskins

(0)
1 u. 50 min.
recept Vis teriyaki met noedels en cashewnoten

Vis te­riy­a­ki met noe­dels en cas­hew­no­ten

(4)
15 min.
recept Groente-meergranenwrap met tonijn

Groen­te-meer­gra­nen­wrap met to­nijn

(2)
30 min.
recept Zalmpakketje met zeewier en volkoren noedels

Zalm­pak­ket­je met zee­wier en vol­ko­ren noe­dels

(3)
25 min.
recept Zeewierviskoekjes met quinoa-groenteroerbak

Zee­wier­vis­koek­jes met quinoa-groen­teroer­bak

(4)
40 min.
recept Rode-kidneybonensalade met gerookte makreel

Ro­de-kid­ney­bo­nen­sa­la­de met ge­rook­te ma­kreel

(1)
15 min.
recept Pittige schol en papillotte

Pit­ti­ge schol en pa­pil­lot­te

(1)
37 min.
recept Broccolistamppot met gerookte zalm

Broc­co­li­stamp­pot met ge­rook­te zalm

(15)
25 min.
recept Mediterrane maaltijdsoep met pangasius

Me­di­ter­ra­ne maal­tijd­soep met pan­gasi­us

(3)
20 min.
recept Zalm met krieltjes, spinazie en peultjes

Zalm met kriel­tjes, spi­na­zie en peul­tjes

(0)
31 min.
recept Tuna-meltwraps met spitskool en appel

Tu­na-melt­wraps met spits­kool en ap­pel

(20)
20 min.
recept Zelfgemaakte vissticks met spicy korstje

Zelf­ge­maak­te vis­sticks met spi­cy korst­je

(1)
40 min.
recept Sushiballen

Sus­hi­bal­len

(1)
1 u. 30 min.
recept Groenteomelet met gegrilde makreel

Groen­teo­me­let met ge­gril­de ma­kreel

(0)
50 min.
recept Zalm-groenteschotel met gebakken Röstisterren

Zalm-groen­te­scho­tel met ge­bak­ken Rös­ti­s­ter­ren

(2)
35 min.
recept Rijstschotel met krab & tuinerwten

Rijst­scho­tel met krab & tui­n­erw­ten

(1)
15 min.
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.