Om makkelijk en lekker te koken is een goed gevulde portemonnee niet per se nodig. Ook met een klein budget zet je voor jezelf en je gasten grootse gerechten voor een kleine prijs op tafel.

In het seizoen = goedkoper
Een lekkere en goedkope maaltijd begint thuis. Maak een boodschappenlijstje en kies ook zoveel mogelijk seizoensproducten. Die zijn, naast lekkerder, eigenlijk altijd goedkoper dan buiten het seizoen en ook nog vaak in de bonus. Handig!

Grote porties voor een kleine portemonnee
Eet je soep of stamppot, maak dan een grote portie en vries in wat je over hebt. Handig voor als je een keer minder tijd hebt om te koken en wel lekker en goedkoop wilt eten. Verse kruiden en pastasauzen kun je trouwens ook uitstekend invriezen. De meeste gerechten kun je maximaal twee maanden bewaren.

*onder budget vallen hoofdgerechten van rond € 2 per persoon (o.b.v. 4 personen)

Lees meer

Budget recepten (1.230)

sorteer op
recept Pis­sa­la­di­è­re met ro­de pa­pri­ka, ui en olij­ven

Pis­sa­la­di­è­re met ro­de pa­pri­ka, ui en olij­ven

1 u. 15 min.
(0)
recept Hot­dog­buf­fet met knak­wor­tel

Hot­dog­buf­fet met knak­wor­tel

20 min.
(0)
recept Pas­ta­sa­la­de met fris­se groen­ten en wal­no­ten

Pas­ta­sa­la­de met fris­se groen­ten en wal­no­ten

20 min.
(3)
recept Stamp­pot­je met an­dij­vie en een ge­kookt ei

Stamp­pot­je met an­dij­vie en een ge­kookt ei

25 min.
(2)
recept Ven­kel­ri­sot­to met gei­ten­kaas

Ven­kel­ri­sot­to met gei­ten­kaas

30 min.
(5)
recept Ver­se worst met knol­sel­de­r­ij­sa­la­de

Ver­se worst met knol­sel­de­r­ij­sa­la­de

30 min.
(1)
recept Gro­nin­ger mos­terd­soep van Abra­hams mos­terd­ma­ke­rij

Gro­nin­ger mos­terd­soep van Abra­hams mos­terd­ma­ke­rij

20 min.
(0)
recept Ri­sot­to met tui­n­erw­ten, spek en ui

Ri­sot­to met tui­n­erw­ten, spek en ui

30 min.
(13)
recept Me­at­lo­af met ver­stop­te ei­e­ren

Me­at­lo­af met ver­stop­te ei­e­ren

1 u. 25 min.
(3)
recept Bor­sjt met dil­le en sour cream

Bor­sjt met dil­le en sour cream

1 u. 25 min.
(2)
recept Per­zi­sche yog­hurt­soep

Per­zi­sche yog­hurt­soep

50 min.
(2)
recept Foe­yong­hai met ba­mi

Foe­yong­hai met ba­mi

20 min.
(20)
recept Pinda­s­oep met brui­ne bo­nen, ome­letreep­jes en tau­gé

Pin­da­s­oep met brui­ne bo­nen, ome­le­treep­jes en tau­gé

20 min.
(26)
recept Azi­a­ti­sche roer­bak met ge­krui­de kip

Azi­a­ti­sche roer­bak met ge­krui­de kip

20 min.
(1)
recept Boe­ren­huts­pot met fi­let­lap­jes en ge­bak­ken ui­en

Boe­ren­huts­pot met fi­let­lap­jes en ge­bak­ken ui­en

30 min.
(8)
recept Ge­gril­de ro­de­kool met quinoa­sa­la­de

Ge­gril­de ro­de­kool met quinoa­sa­la­de

45 min.
(14)
recept Wit­te bo­nen in to­ma­ten­saus met bloem­kool en ge­gril­de kip

Wit­te bo­nen in to­ma­ten­saus met bloem­kool en ge­gril­de kip

50 min.
(17)
recept Vol­ko­ren­na­si

Vol­ko­ren­na­si

25 min.
(13)
recept Boe­ren­kool-knol­sel­de­rij­stamp met rook­worst­crou­tons

Boe­ren­kool-knol­sel­de­rij­stamp met rook­worst­crou­tons

25 min.
(4)
recept Pasta­scho­tel met cham­pig­nons uit de oven

Pas­ta­scho­tel met cham­pig­nons uit de oven

45 min.
(7)
recept He­le bloem­kool in bla­der­deeg

He­le bloem­kool in bla­der­deeg

1 u. 55 min.
(25)
recept Fees­te­lij­ke zalm­taart

Fees­te­lij­ke zalm­taart

1 u. 5 min.
(8)
recept Sch­nit­zel met kriel­tjes en ker­rie­bloem­kool

Sch­nit­zel met kriel­tjes en ker­rie­bloem­kool

45 min.
(2)
recept Pom­poen-knol­sel­de­rij­stamp­pot met pad­den­stoe­len­jus

Pom­poen-knol­sel­de­rij­stamp­pot met pad­den­stoe­len­jus

30 min.
(17)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.