Vegetarische appelgerechten
Vegetarische appelgerechten

Vegetarische appelgerechten

De lekkerste vegetarische appelgerechten? Bekijk de topselectie hier. Van zoete taart tot hartige ovenschotels of winterse bijgerechten, al het lekkere van appel.

IJsbergsla met venkel en appel
IJsbergsla met venkel en appel

IJsbergsla met venkel en appel

Ingrediënten

voor 4 personen
  • 1 stuk krop ijsbergsla
  • 1 venkelknol
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 jazz-appels
  • 2 tl Franse mosterd
  • 2 el mayonaise
  • 3 el Griekse yoghurt
  • 2 tl venkelzaad
Zet producten op mijn lijst
  1. Snijd de ijsbergsla en venkelknol in dunne repen en de bleekselderij en appels in dunne reepjes (julienne). Doe de gesneden groenten en appel in een kom.
  2. Meng de mosterd, mayonaise, yoghurt en het venkelzaad in een kommetje tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg toe aan de ijsbergsalade en schep om.