Begin het kerstdiner in stijl met een feestelijk voorgerecht. Vis of vlees of liever een plateau met verschillende hapjes? Allerhande inspireert je met lekkere kerstvoorgerechten.

Wat wordt het?
Let the party begin met een geitenkaastruffel, ingelegde zalm,  carpaccio xxl óf een ravioli met eend en een zachte dooier... Gelukkig hebben we twéé kerstdagen.

Lees meer

Kerst voorgerechten (301)

sorteer op
recept Zalm­hap­je met vul­ling in pas­tis­dres­sing

Zalm­hap­je met vul­ling in pas­tis­dres­sing

10 min.
(47)
recept Pan­nen­koek­taartje met zalm en Hol­landai­se­saus

Pan­nen­koek­taart­je met zalm en Hol­landai­se­saus

15 min.
(29)
recept Koud avo­ca­do­soep­je met gei­ten­kaas

Koud avo­ca­do­soep­je met gei­ten­kaas

10 min.
(104)
recept Avo­ca­do­sa­la­de met wal­no­ten en fram­boos

Avo­ca­do­sa­la­de met wal­no­ten en fram­boos

20 min.
(233)
recept Gar­na­len­sa­la­de met ci­troen­may­o­nai­se

Gar­na­len­sa­la­de met ci­troen­may­o­nai­se

20 min.
(111)
recept Car­p­ac­ci­o­toast­jes

Car­p­ac­ci­o­toast­jes

10 min.
(42)
recept Kom­kom­mer­car­p­ac­cio met ge­ma­ri­neer­de tij­ger­gar­na­len

Kom­kom­mer­car­p­ac­cio met ge­ma­ri­neer­de tij­ger­gar­na­len

45 min.
(59)
recept Snel­le Spaan­se gaz­pa­cho

Snel­le Spaan­se gaz­pa­cho

10 min.
(3)
recept Warm­ge­rook­te zalm­tar­taar met kap­per­tjes­vi­nai­gret­te en veld­sla

Warm­ge­rook­te zalm­tar­taar met kap­per­tjes­vi­nai­gret­te en veld­sla

20 min.
(10)
recept Wrap met ge­rook­te ham en cran­ber­ry­room

Wrap met ge­rook­te ham en cran­ber­ry­room

30 min.
(72)
recept Bie­ten­bouil­lon met mie­riks­wor­tel­room

Bie­ten­bouil­lon met mie­riks­wor­tel­room

50 min.
(18)
recept Kreeft met li­moen­may­o­nai­se

Kreeft met li­moen­may­o­nai­se

15 min.
(109)
recept Sa­la­de met een­den­borst­fi­let

Sa­la­de met een­den­borst­fi­let

10 min.
(38)
recept Ro­mi­ge ra­vi­o­li met porto­bel­lo

Ro­mi­ge ra­vi­o­li met por­to­bel­lo

30 min.
(58)
recept Cap­puc­ci­no­soep­je naar keu­ze

Cap­puc­ci­no­soep­je naar keu­ze

(47)
recept Zalm­haas­je met groe­ne as­per­ge­tips

Zalm­haas­je met groe­ne as­per­ge­tips

20 min.
(26)
recept Sa­la­de met ge­rook­te een­den­borst­fi­let en vij­gen

Sa­la­de met ge­rook­te een­den­borst­fi­let en vij­gen

15 min.
(151)
recept Cros­ti­ni met 'steak' tar­taar

Cros­ti­ni met 'steak' tar­taar

15 min.
(40)
recept Zuur­kool­soep­je met Par­ma­ham

Zuur­kool­soep­je met Par­ma­ham

25 min.
(20)
recept Bouil­lon met cran­ber­ry's

Bouil­lon met cran­ber­ry's

20 min.
(24)
recept Tar­taar van man­go en pom­poen

Tar­taar van man­go en pom­poen

25 min.
(30)
recept War­me car­p­ac­cio van ka­bel­jauw

War­me car­p­ac­cio van ka­bel­jauw

20 min.
(34)
recept Ge­rook­te fo­rel­fi­let met ven­kel-dra­gon­sal­sa

Ge­rook­te fo­rel­fi­let met ven­kel-dra­gon­sal­sa

20 min.
(41)
recept Tui­n­erw­ten­tim­baal­tje met bal­sa­mi­co­si­roop

Tui­n­erw­ten­tim­baal­tje met bal­sa­mi­co­si­roop

2 uur
(15)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.