Begin het kerstdiner in stijl met een feestelijk voorgerecht. Vis of vlees of liever een plateau met verschillende hapjes? Allerhande inspireert je met lekkere kerstvoorgerechten.

Wat wordt het?
Let the party begin met een geitenkaastruffel, ingelegde zalm,  carpaccio xxl óf een ravioli met eend en een zachte dooier... Gelukkig hebben we twéé kerstdagen.

Lees meer

Kerst voorgerechten (301)

sorteer op
recept Vis­pla­teau met ho­me­ma­de pick­le en sa­la­de

Vis­pla­teau met ho­me­ma­de pick­le en sa­la­de

1 u. 15 min.
(14)
recept Pa­té met cran­ber­ry­com­po­te

Pa­té met cran­ber­ry­com­po­te

50 min.
(28)
recept Pom­poen­soep met gem­ber

Pom­poen­soep met gem­ber

35 min.
(208)
recept In­ge­leg­de zalm

In­ge­leg­de zalm

24 u. 15 min.
(13)
recept Ba­by­biet­jes met bur­ra­ta en pis­ta­che­no­ten

Ba­by­biet­jes met bur­ra­ta en pis­ta­che­no­ten

10 min.
(11)
recept Zalm­tar­taar met ru­co­la­olie

Zalm­tar­taar met ru­co­la­olie

15 min.
(837)
recept Cran­ber­ry­pa­té­bal­le­tjes

Cran­ber­ry­pa­té­bal­le­tjes

15 min.
(68)
recept Os­sen­staart­soep met krui­den­dum­plings

Os­sen­staart­soep met krui­den­dum­plings

5 u. 10 min.
(14)
recept Ge­fri­tuur­de gei­ten­kaas­ra­vi­o­li

Ge­fri­tuur­de gei­ten­kaas­ra­vi­o­li

1 u. 45 min.
(11)
recept Ta­gli­a­tel­le met saf­fraan, ci­troen & par­ma­zaan

Ta­gli­a­tel­le met saf­fraan, ci­troen & par­ma­zaan

15 min.
(13)
recept Een­den­ra­vi­o­li met zach­te ei­dooi­er en truf­fel­saus

Een­den­ra­vi­o­li met zach­te ei­dooi­er en truf­fel­saus

2 u. 50 min.
(7)
recept Oes­ters met ge­ma­ri­neer­de biet­jes & ro­de­pe­per-to­ma­ten­sal­sa

Oes­ter­s met ge­ma­ri­neer­de biet­jes & ro­de­pe­per-to­ma­ten­sal­sa

1 u. 40 min.
(19)
recept Wild­ter­ri­ne van ko­nijn en fa­zant

Wild­ter­ri­ne van ko­nijn en fa­zant

13 uur
(17)
recept Man­tel­schel­pen met ci­troen­bo­ter

Man­tel­schel­pen met ci­troen­bo­ter

25 min.
(115)
recept Sa­la­de van ser­ra­no­ham en gra­naat­ap­pel

Sa­la­de van ser­ra­no­ham en gra­naat­ap­pel

10 min.
(188)
recept Tar­taar van twee soor­ten zalm

Tar­taar van twee soor­ten zalm

20 min.
(40)
recept Gris­sini

Gris­sini

15 min.
(81)
recept Om­ge­keer­de cham­pig­nontaar­tjes

Om­ge­keer­de cham­pig­nontaar­tjes

40 min.
(41)
recept Kreeft met ro­mi­ge knof­look­saus

Kreeft met ro­mi­ge knof­look­saus

1 uur
(196)
recept Een­den­borst met truf­fel­may­o­nai­se

Een­den­borst met truf­fel­may­o­nai­se

25 min.
(72)
recept Ro­ze­ma­rijn­bouil­lon met pad­den­stoe­len

Ro­ze­ma­rijn­bouil­lon met pad­den­stoe­len

29 min.
(101)
recept Kip­pas­tei

Kip­pas­tei

4 u. 55 min.
(15)
recept Twee­kleu­ren­pa­pri­kasoep

Twee­kleu­ren­pa­pri­kasoep

30 min.
(246)
recept Ge­gril­de co­quil­les

Ge­gril­de co­quil­les

20 min.
(58)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.