Viva España! Ben je dol op Spaanse gerechten zoals paella en heerlijke tapas? Met deze recepten en instructiefilmpjes breng je je huis in Spaanse sferen.

Spaanse keuken
Licht en zomers met een glas sangria of witte wijn, zo kennen we de Spaanse keuken. Haal voor een mediterrane maaltijd uien, knoflook en peterselie in huis, de basics voor Spaanse recepten.

Paella maken
De trots van Spanje is natuurlijk paella. Spanjaarden zijn gek op vis en schaaldieren en wij stiekem ook. Paella is een gerecht waar je prima overgebleven groenten in kunt verwerken en waar je eindeloos mee kunt variëren. Maak ‘m in plaats van vis ook eens vegetarisch of met vlees.

Tapasrecepten
We hebben de tapas te danken aan de bromvliegen. Barkeepers legden namelijk een schoteltje over de hapjes om vliegen en andere beesten tegen te houden. Letterlijk vertaald, betekent tapa ‘deksel’. Heel leuk die weetjes, maar wij eten die tapas natuurlijk het liefste op. Nodig al je vrienden uit en maak bijvoorbeeld onze lekkere gehaktballetjes in tomatensaus of goed gevulde empanadas.

Lees meer

Spaanse recepten (332)

sorteer op

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.