Blini's

Combineer de oliebollen van oud en nieuw eens met blini’s. Deze luchtige hapjes geven jouw jaarwisseling meteen allure. Met bijvoorbeeld zalm of rode biet maak je blinirecepten extra feestelijk.

Blini's met zalm, bieten & citroencrème
Blini's met zalm, bieten & citroencrème

Blini's met zalm, bieten & citroencrème

Ingrediënten

voor 4 personen
  • 1 citroen
  • 100 g crème fraîche
  • 2 gekookte bieten
  • 16 blini's
  • 213 g Wild gevangen roze zalm
  • 3.75 g verse dille
Zet producten op mijn lijst
  1. Rasp de gele schil van de citroen. Meng het citroenrasp met de crème fraîche. Snijd de bieten in dunne plakjes, zodat je per hapje 1 plakje biet hebt. Verwarm de blini’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Laat ondertussen de zalm uitlekken. Snijd de dille fijn. Meng de zalm met de dille en breng op smaak met versgemalen peper. Breng eventueel op smaak met wat citroensap. Beleg elke blini met 1 tl crème fraîche, 1 plakje biet en wat zalm.