
Ribeye met bearnaisesaus
15 min.

Varkenshaas met honing en vanille
15 min.

Portobello-champignon gevuld met geitenkaas
15 min.

Eendenborstfilet met mediterrane salade
15 min.

Pappardelle met gerookte zalmsteaks en aspergetips
15 min.

Parelhoen met geurige paddenstoelen
15 min.

Struisvogelbiefstuk met mangochutney
8 min.

Hertenbiefstukjes met cranberrycompote
10 min.

Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min.

Visbordje
15 min.

Biefstuk met pepersaus
10 min.

Chateaubriand met roompaté en truffelcroutons
15 min.

Sterrenburgertjes
15 min.

Quinoa-bulgertabouleh
5 min.

Gebakken kabeljauw met beurre noisette
15 min.

Vega-sliders met geitenkaas en vijgenconfiture
10 min.

Eenpersoons kipsaltimbocca met linguine
15 min.

Eenpersoonskaasfondue
10 min.

Gourmetten stap voor stap
15 min.