
Bloederige pompoensoep met krokante spookhoofdjes
50 min.

Perenchutney
1 uur

Knolselderijpuree met witlof
45 min.

Geglaceerde worteltjes
25 min.

Boontjessalade
30 min.

Groene kruidensalade
15 min.

Griekse aardappelsalade met olijven & witte kaas
1 uur

Sinaasappelcouscous met muntdressing
20 min.

Tomatensoep met verse basilicum
30 min.

Aardappelsalade met rucola en olijven
1 u. 30 min.

Aardappelpuree met venkel
35 min.

Kruiden-granaatappelcouscous
25 min.

Haricots verts met pecannoten
20 min.

Zoetzure bloemkool
30 min.

Verrassende versiertruc: Mandje van karameldraden
40 min.

Knoflookpuree
50 min.

Spruiten in gorgonzolasaus
25 min.

Sinaasappeljam
45 min.

Pittige courgettechutney
20 min.

Stardust 110 (preischotel met geitenkaas)
50 min.

Koolrabi in mosterd-roomsaus
15 min.

Bospeen met bieslookboter
25 min.

Ouderwetse kropsla
15 min.

Rijstsalade met peulvruchten
1 uur

Broccolipuree met knoflook
15 min.

Broccolisalade
15 min.

Mandarijnmarmelade
40 min.

Minipaprika's gevuld met couscous
15 min.

Bospeenhutspot met rode ui
30 min.

Boerenkoolpesto
20 min.

Sperziebonensalade met tomaatjes
20 min.

Sperziebonen in kokosmelk
15 min.

Bloemkoolpuree met oude kaas
20 min.

Lauwwarme spinaziesalade met mosterddressing
10 min.

Broccoli met tuinerwtjes en munt
15 min.

Oosterse bonen
15 min.

Broccoli met citroen en knoflook
15 min.

Sperziebonen met knoflook
20 min.

Kruidige aardappelsalade
20 min.

Aardappelsalade met bleekselderij
25 min.

Couscoussalade met peterselie
1 u. 20 min.

Aardappelsalade met mosterd en bieslook
1 u. 20 min.

Italiaanse bonensalade
15 min.

Noedelsalade met kokos-pindadressing
20 min.

Rode-wijnmarinade voor rundvlees of wild
12 u. 10 min.

Gesmoorde groenten
20 min.

Mangochutney
1 uur

Groene-bonensalade met munt en sjalot
20 min.

Korianderstamppot met pappadums
30 min.

Aardappelpasta
50 min.

Aardappelpuree met bosui en boter
30 min.

Karamelsaus stap-voor-stap
15 min.

Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min.

Vanillesaus stap-voor-stap
20 min.

Sperziebonen met hazelnootdressing
20 min.

Romige broccolipuree met dille
30 min.

Kropsla met eierdressing
20 min.

Aardappelsalade met dille
1 u. 20 min.

Bietensalade met walnoten
20 min.

Frisse zuurkoolstamppot
20 min.

Knolselderijpuree
20 min.

Gnocchi met rucola
5 min.

Peultjesmelange met notendressing
30 min.

Tomatenconfiture
45 min.

Asperges in oranjesaus
30 min.

Lente-laagjessalade
15 min.

Mediterrane krieltjessalade
26 min.

Abrikozen met munt, kaneel en sinaasappel
25 min.

Rodebessenchutney
45 min.

Citroen-limoencurd
45 min.

Aardappel-truffelpuree
25 min.

Sperziebonen met citroen en pecorino
25 min.

Gemarineerde asperges in riesling
35 min.

Aligot (aardappel-kaaspuree)
40 min.

Italiaans gemarineerde tomaten
1 u. 10 min.

Witte-wijnsaus
35 min.

Spruitjes met notenboter
20 min.

Atjar komkommer
2 u. 10 min.

Sperziebonen met pijnboompitten
15 min.

Tortelloni met rucolapesto
15 min.

Bonendip met walnootolie
9 u. 50 min.

Bloemkool met kaassaus en komijn
25 min.

Atjar taugé
1 u. 15 min.

Spruitjes met beurre noisette
15 min.

Sperziebonen met Amsterdamse uien
15 min.

Sperziebonen met geitenkaas
20 min.

Sperziebonensalade met mosterddressing
20 min.

Aardappelpuree met bleekselderij
30 min.

Aardappelsalade
20 min.

Aardappelpuree met kidneybonen
30 min.

Korianderrijst
30 min.

Aardappel-bietsalade
20 min.

Sperziebonen met dille-citroendressing
20 min.

Sperziebonen met basilicum
20 min.

Indiase bloemkoolcurry
15 min.

Snijbonen met peterselieboter
20 min.

Sugarsnaps met kokos
15 min.

Couscoussalade met rode biet
15 min.

Snijbonen met sesam
10 min.

Snijbonen met tomaat en komijn
10 min.

Bloemkoolpuree met bieslook
15 min.

Satésaus
15 min.

Aardappelsalade met mierikswortel
35 min.

Kruidencouscous met tomaatjes
25 min.

Pasta met knoflook, olie en peper
20 min.

Aardappelsalade en radijs en tuinkers
25 min.

Puree met paprika en knoflook
30 min.

Puree met champignons
30 min.

Groentetortilla pompoen-spinazie
1 uur

Puree met bloemkool en mosterd
30 min.

Puree met peen en karwijzaad
30 min.

Puree met knoflook en bosui
30 min.

Puree met rodekool en rozijnen
30 min.

Puree met spinazie en ricotta
30 min.

Puree met prei en taugé
30 min.

Rijst met amandelen en rozijnen
20 min.

Aardappel-tuinerwtenpuree
30 min.

Salsa van zoete aardappelen
25 min.

Aardappelsalade met kappertjes
40 min.

Vijgencompote
30 min.