
Indiase aardappeltjes
40 min.

Indiase bloemkoolcurry
15 min.

Japanse snijbonen met sojasaus
20 min.

Indiase aardappelen
1 uur

Bami goreng
20 min.

Geroosterde groenten met rode currypasta
40 min.

Gestoofde spinazie met verse kaas (saag paneer)
30 min.

Indiase hangop (shrikand)
8 u. 30 min.

Pittig munt-sjalotmengsel
5 min.

Korianderchutney
10 min.

Mango lassi (smoothie)
5 min.

Samosa's met aardappel en tuinerwten
1 u. 5 min.

Rijst met amandelen en rozijnen
20 min.

Komkommer-radijsraita
5 min.

Spinazie met romige kormasaus en rode ui
20 min.

Thaise groentecurry met omeletreepjes
15 min.

Paddenstoelensoep met bamboescheuten
35 min.

Kokosrijst met mango
1 uur

Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min.

Gebakken rijst met shii-takes en groene kruiden
40 min.

Gebakken rijst met ananas
55 min.

Geroosterde banaan met kokos
10 min.

Spinazie met gember en knoflook
10 min.

Tahoe-groentenomelet
40 min.

Roergebakken mihoen
25 min.

Paksoi met gember
15 min.

Mandarijnijs met gelukskoekjes
4 u. 45 min.

Sesam-mie met Thaise groenten en tofu
15 min.

Pompoencurry met naanbrood
30 min.

Gemarineerde zoetzure tah tsai
2 u. 10 min.

Bosuikoekjes met dipsaus
1 u. 20 min.

Gekarameliseerde walnoten
2 u. 25 min.

Broccoli en peultjes met hoisinsaus
15 min.

Roergebakken tofu met paprika en broccoli
25 min.

Roergebakken paksoi
15 min.

Paddestoelensoep met mihoen
25 min.

Roergebakken mihoen met tofu en prei
20 min.

Tofu met paddestoelen
30 min.

Gado gado met komkommer en kroepoek
35 min.

Gebakken tahoe met warme sambalsaus
30 min.

Gefrituurde maïskoekjes
40 min.

Milde rijst
40 min.

Kokosflensjes gevuld met mango
30 min.

Roerei met groenten
40 min.

Gemengde groenten met kokos
20 min.

Gebakken banaan met gember en honing
15 min.

Japanse tofu-andijvieroerbak
15 min.

Indiase kaas
1 u. 10 min.

Perziksalade
15 min.

Saffraanrijst met groenten
38 min.

Tomatensalade met komkommer
15 min.

Kikkererwtencurry
25 min.

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min.

Koude yoghurtsoep
2 u. 20 min.

Aardappels en erwten in yoghurtsaus
30 min.

Mango op zuur
40 min.

Gevulde aubergines met linzen
50 min.

Vegetarische nasi
30 min.

Aubergine-tofucurry
30 min.

Gebakken noedels op z'n Thais
20 min.

Aubergine-tofucurry
30 min.

Kokos-kleefrijst met mango
30 min.

Komkommersalade met pinda-limoendressing
17 min.

Roerbakgroenten met gembersaus
25 min.

Eiercurry
50 min.

Biryani met gemengde groenten
1 u. 20 min.

Indiase groenteschotel
15 min.

Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min.

Linzencurry
20 min.

Thaise groene peper- en basilicumsoep
10 min.

Japanse nori-omeletrolletjes
20 min.

Gado gado groe(n)ten uit Indonesië
30 min.

Citroenrijst
15 min.

Indiase bloemkoolsalade met kokos
15 min.

Ricottaspinazie
25 min.

Munt-radijs-chutney
10 min.

Curry van courgette
40 min.

Groentekorma met ei
25 min.

Curry van bloemkool, aardappelen en eieren
30 min.

Vega tjaptjoi
20 min.

Noedelsalade met dragondressing
20 min.

Indiase bloemkoolroosjes
15 min.

Spinazie in gembersaus
10 min.

Paksoi met sesamzaad
10 min.

Ananassalade met komkommer
15 min.

Gewokte bloemkool met rode curry
15 min.

Indiase bloemkool (aloo gobi)
30 min.

Vietnamese groenteloempia's
45 min.

Misosoep en verse groenten
10 min.

Aziatische koolsalade
45 min.

Chinese omelet
15 min.

Spinaziecurry met ei
15 min.

Bloemkool met katjang pedis
10 min.

Bloemkool met kormasaus
10 min.

Indiase bruinebonensoep
20 min.

Vegetarische curry
15 min.

Mihoen met omeletreepjes
20 min.

Gado gado met doperwten
20 min.

Foeyonghai
30 min.

Gadogado met gebakken tofu
20 min.

Pad thai met tofu en ei
30 min.

Indiase groentecurry
25 min.

Paksoi met pittig-zoete tofu
25 min.

Edamame met knoflook en rode peper
10 min.

Udonnoedels met edamame
15 min.

Vegetarische rijstvelloempia’s
40 min.

Aardappelkoekjes met chutney
30 min.

Komkommersalade met sesam-chilidressing
15 min.

Eicurry met vadouvan
15 min.

Oosterse salade met sesamdressing
25 min.

Vegetarische gado gado met rijst en gebakken uitjes
25 min.

Gado gado wrap
25 min.

Aziatische groenteroerbak met seitan en ketjap
25 min.

Tempeh saté
1 u. 20 min.

Andijvieroerbak
10 min.

Miesalade met aspergebroccoli, omelet en pittige sojadressing
15 min.

Tempura van groene en witte asperges
30 min.

Dahl met spinazie
40 min.

Meergranenpannenkoeken met groenten
15 min.

Sobanoedelsoep met paddenstoelen en ei
20 min.

Salade van babyboerenkool, shiitake en peer
30 min.

Pompoensoep met mangochutney
30 min.

Bami met verse gember
25 min.

Chinese omelet met roerbakgroenten
15 min.

Ananasroedjak
15 min.

Chinese zoetzure saus
10 min.

Thaise pasteitjes
40 min.

Spinaziecurry
25 min.

Vegetarische nasi met spiegelei
35 min.

Indiase andijviestamppot met vegagehakt
25 min.

Bosui-pannenkoekjes
30 min.

Quinoasalade met mango
20 min.

Komkommerroerbak met sesam & omelet
15 min.

2 x Raita (yoghurtdip)
15 min.

Poriyal (Indiaas gebakken groenten)
15 min.

Sobanoedels met tofu en sugarsnaps
30 min.

Sushirijst (sushi meshi)
50 min.

Nasi kuning
40 min.

Indiase beignets
30 min.

Ei in pittige saus
40 min.

Atjar tjampoer
55 min.

Tempura
30 min.

Indiase tikkagroenten met naanbrood
15 min.

Black bean-tofu met Chinese rijst
15 min.

Indiase tofucurry met kruidenrijst
30 min.

Japanse amandelmie met shii-take
20 min.

Milde bloemkoolcurry met naanbrood
30 min.

Indiase curry met kikkererwten en mango
20 min.

Noedels met broccoli en cashewnoten
15 min.

Thaise groenteomelet met knoflooksoldaatjes
25 min.

Indiase samosa
40 min.

Pitabroodjes met (Indiase) erwtenpuree
45 min.

Witte rijst met groentecurry in kokos-kerriesaus
25 min.

Groentecurry met ei
25 min.

Groentecurry met naanbrood
20 min.

Indische groenteschotel (sajoer lodeh)
30 min.

Gado gado met witte rijst en pinda's
25 min.

Indiase tofucurry met kruidenrijst
30 min.

Kokoscurry met wortelsalade
15 min.

Japanse venkel
10 min.

Thaise mie met kruidige tofublokjes
15 min.

Indiase baigan bhajee
35 min.

Indiase samosa
45 min.

Indiaas ijs met kardemom
4 u. 30 min.

Indiase groentekoekjes met raita
25 min.

Krokante tofu met Thaise noedelsalade
20 min.

Vegetarische Indiase curryschotel
20 min.

Met groenten gevulde pappadums en raita
35 min.

Bloemkoolcurry met pappadums
30 min.

Oesterzwammen met soja-sesamdip
5 min.

Groentetempura met sojasaus
10 min.

Chinese groentefondue
15 min.

Vegetarische curry met naanbrood
25 min.

Vegetarische loempia's (Vietnam)
2 u. 20 min.

Sperziebonencurry met naanbrood
30 min.

Bloemkoolcurry
25 min.

Gado gado
30 min.

Vegetarische Indiase curry
25 min.

Atjar komkommer
2 u. 10 min.

Telor boemboe bali - gekookte eieren in chilisaus
25 min.

Eiercurry met naanbrood
25 min.

Roerei met mie
15 min.

Gestoomde Shanghai paksoi met gemberdressing
15 min.

Gebakken kokosbananen
10 min.

Atjar taugé
1 u. 15 min.

Gado-gado met tofu
30 min.

Thaise sperziebonenschotel
25 min.

Meloensalade in gembermarinade
4 u. 15 min.

Indiase groentecurry met eieren
30 min.

Chinese spinazie uit de wok
15 min.

Pappadums met komkommerdip
15 min.

Japanse wokschotel met tofu
20 min.

Chinese salade met limoendressing
20 min.

Indiase linzencurry
25 min.

Gado-gadospies
30 min.

Kokosmarinade
10 min.

Curryboter met koriander
45 min.

Pindasaus
15 min.

Indiaas gekruide aubergine
25 min.

Thaise Quornsaté
30 min.

Indonesische gehaktsticks met komkommertopping
45 min.

Wasabiboter
55 min.

Groentekorma met notenrijst en naan
20 min.

Japanse mie, spinazie en tofu
25 min.

Linzencurry met pappadums
35 min.

Wortel-linzensoep
35 min.

Kokosrijst met mango en munt
30 min.

Indiase curry met aardappel en bloemkool
30 min.

Indiase groentecurry
25 min.

Vegetarische Chinese tomatensoep
20 min.

Kormaschotel uit India
20 min.

Sambal goreng-boontjes
20 min.

Nasi koening (gele rijst)
30 min.

Curry maaltijdsoep
20 min.

Chinese roerbakschotel
15 min.

Oosterse groentesoep
1 u. 15 min.

Noedelmaaltijdsoep met paksoi en sojaboontjes
30 min.

Dians Tempeh Manis
30 min.

Japanse groentepannenkoek met paddenstoelen (okonomiyaki)
45 min.

Bami goreng met groenteballetjes
15 min.

Aziatische noedelsalade met tofu
15 min.

Knapperig gebakken tofu in zoete-aardappelcurry
1 uur

Curry met bloemkool, basmatirijst & ananas-amandelsalsa
20 min.

Zeewierburger
1 u. 15 min.

Zeewiersalade met gebakken tofu
1 u. 10 min.

Aziatische sperziebonen
15 min.

Knapperige oosterse rijst met vega kipstukjes
30 min.

Pascale Naessens' halloumi met curry en komijnspinazie
25 min.

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min.

Geroerbakte broccoli met sojasaus en sesam
15 min.

Noedels met broccoli, cashewnoten en stukjes á la kip
15 min.

Thaise roerbak met komkommer, cherrytomaten, ui, ananas en tofu
30 min.

Regenboogsalade met tofu
11 min.

Kleurrijke vega handrolls
45 min.

Eieren met mildpittige currysaus en rijst
15 min.

Gado gado met gemarineerde tofu
3 u. 45 min.

Pittige noedelroerbak met broccoli en teriyakitofu
25 min.

Groentedumplings met zoete aardappel, prei en shiitake
1 u. 50 min.

Gadogado met pittige tofureepjes en gebakken ei
20 min.

Vegan rendang met spitskool en paddenstoelen
1 u. 5 min.

Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk
30 min.

Indiase samosa's met linzencurry
50 min.

Oosterse salade met sojaboontjes en pijnboompitten
5 min.

Indiase korma met ei, spinazie & bloemkoolrijst
20 min.

Vega yakitori met mie & Japanse wokgroente
20 min.

Aziatische peulvruchtenpannenkoekjes met frisse yoghurtdip
20 min.

Thaise noedelroerbak met een eitje
15 min.

Vegetarische noedelsalade met sesamdressing
15 min.

Indiase curry met naanbrood, pompoen & paneer
25 min.

Pompoencurry met ui en bloemkool
40 min.

Tempura van herfstgroenten
25 min.

Filodeegloempia's uit de heteluchtfriteuse
25 min.

Groenteroerbak met zilvervliesrijst en omeletreepjes
20 min.

Gadogado met krieltjes, homemade pindasaus en gebakken ei
25 min.

Aziatische roerbak met vegaschnitzel & radijs
20 min.

Gado gado met ei en pindasaus
20 min.

Volkorennasi
25 min.

Foeyonghai met bami
20 min.

Gadogado van courgettespaghetti, krokante tempeh & een eitje
20 min.

Noedels met Japanse wokgroente, hummus, ei & cashewnoten
20 min.

Spinaziecurry met paneerkaas & naanbrood
25 min.

Noedelsoep met shiitake en paksoi
15 min.

Indiase curry met geroosterde bloemkool
25 min.

Pittige curry met halfvolkorenrijst& zachtgekookt ei
20 min.

Kruidige tempehstoof met knoflookboontjes & rijst
30 min.

Chinese woknoedels met ei & pinda's
20 min.

Vegetarische ramen met kurkuma en cavolo nero
50 min.

Bami goreng met vegetarische Kipstuckjes
20 min.

Nasi met vegetarische Kipstuckjes en satésaus
20 min.